Viola Federico

Viola Federico

Viola Federico
Altre idee da Viola
Más biblioteca - AD España, © Pablo Zamora

Más biblioteca - AD España, © Pablo Zamora

Check this infographic if you want to know how to switch your home in a scandinavian way. "spacesXplaces"

Check this infographic if you want to know how to switch your home in a scandinavian way. "spacesXplaces"

designvagabond

designvagabond

BXXLGHT Inspiration Palm tree wallpaper

BXXLGHT Inspiration Palm tree wallpaper

LED Lights and mannequins, great pairing for any fun window diaply design | MOVIMENTO SILENCIOSO _ POD_Printemp_March 2013LR #neon #clean

LED Lights and mannequins, great pairing for any fun window diaply design | MOVIMENTO SILENCIOSO _ POD_Printemp_March 2013LR #neon #clean

Dezeen podcast: Sustainable Futures at the Design Museum - Dezeen

Dezeen podcast: Sustainable Futures at the Design Museum - Dezeen

Trajectories exhibition Dutch Design Week 2015

Trajectories exhibition Dutch Design Week 2015

Vinilo decorativo Monarca especial para vidrio. Fernando Urrea  cel 3123717019. e-mail: decoracionesmonarca@gmail.com

Vinilo decorativo Monarca especial para vidrio. Fernando Urrea cel 3123717019. e-mail: decoracionesmonarca@gmail.com

cercles couleurs 3form showroom by Standard Issue, Chicago – Illinois » Retail Design Blog

cercles couleurs 3form showroom by Standard Issue, Chicago – Illinois » Retail Design Blog

Expect the Unexpected campaign | Client: The Burke Museum | The client needed to get the attention of students on campus but had barely the budget for a poster campaign. As our Open to Question installation was winding down, we proposed re-purposing the steel structures and simply re-skinning them with new graphics. The client was very happy to achieve maximum visual impact with minimal budget outlay | Designer: Studio Matthews

Expect the Unexpected campaign | Client: The Burke Museum | The client needed to get the attention of students on campus but had barely the budget for a poster campaign. As our Open to Question installation was winding down, we proposed re-purposing the steel structures and simply re-skinning them with new graphics. The client was very happy to achieve maximum visual impact with minimal budget outlay | Designer: Studio Matthews