E.Hoxha
204 Pins
· 21 Followers
Enver Hoxha funeral, April 1985.

Enver Hoxha funeral, April 1985.

Çaste nga puna ne Uzinen e Traktorave "Enver Hoxha" Tirane.

Çaste nga puna ne Uzinen e Traktorave "Enver Hoxha" Tirane.

Anetare te delegacionit shqiptare me ne krye shokun Enver Hoxha, te pritur nga Mao Tse-tung. Viti 1956.

Anetare te delegacionit shqiptare me ne krye shokun Enver Hoxha, te pritur nga Mao Tse-tung. Viti 1956.

CONTENT] Albania under the communist dictatorship Music school schoolchildren leraning violin

Communist Albania Stock Photos and Pictures

Enver Hoxha me Stalinin ne nje stadium te Moskes, me rastin e nje feste sportiv.

Enver Hoxha me Stalinin ne nje stadium te Moskes, me rastin e nje feste sportiv.

Mehme Shehu u flet inkursionisteve te rinj te "Brigades Sulmuese"

Mehme Shehu u flet inkursionisteve te rinj te "Brigades Sulmuese"

Hysni Kapo ne inagurimin e hekurudhes Fier - Ballsh.

Hysni Kapo ne inagurimin e hekurudhes Fier - Ballsh.

Enver Hoxha, çaste pushimi ne malin e Dajtit

Enver Hoxha, çaste pushimi ne malin e Dajtit

Enver Hoxha and brazilian João Amazonas, 1978 (?).

Enver Hoxha and brazilian João Amazonas, 1978 (?).

Gogo Nushi, vizit ne nje nga uzinat e vendit.

Gogo Nushi, vizit ne nje nga uzinat e vendit.

Enver Hoxha mes popullit, me popullin, per popullin!

Enver Hoxha mes popullit, me popullin, per popullin!

Enver Hoxha gjate vizites ne Jugosllavi. Korrik 1946.

Enver Hoxha gjate vizites ne Jugosllavi. Korrik 1946.

Ramiz Alia dhe Manolis Glezos, (antifashisti dhe personaliteti i shquar greke) ne nje bisede miqesore, Tirane. Prill 1985

Ramiz Alia dhe Manolis Glezos, (antifashisti dhe personaliteti i shquar greke) ne nje bisede miqesore, Tirane. Prill 1985

Personaliteti i shquar grek Manolis Glezos, ben homazhe para arkivolit ne vdekjen e Enver Hoxhes, Tirane. Prill 1985.

Personaliteti i shquar grek Manolis Glezos, ben homazhe para arkivolit ne vdekjen e Enver Hoxhes, Tirane. Prill 1985.

hoxhawins

Enver Hoxha Elected President of the United States

hoxhawins

Pinterest
Search