Valentina Ferri

Valentina Ferri

11 followers
·
35 followers
Valentina Ferri
More ideas from Valentina
Am westlichen Siedlungsrand von Zürich, wo sich Limmat und Verkehrswege annähern und den Stadtkörper begrenzen, wird mit dem neuen Stadion ein signifikanter Schlussstein in einem sich wandelnden Quartier gesetzt. Das Projekt bleibt durch seine architektonische Sprache fest im stadträumlichen Verband …

Am westlichen Siedlungsrand von Zürich, wo sich Limmat und Verkehrswege annähern und den Stadtkörper begrenzen, wird mit dem neuen Stadion ein signifikanter Schlussstein in einem sich wandelnden Quartier gesetzt. Das Projekt bleibt durch seine architektonische Sprache fest im stadträumlichen Verband …

서울시에서 경관건축가를 지명하여 진행되었던 한남 재정비 촉진지구 주거유형 다양화 사업에서 아이아크의 안이 2등을 하게 되었습니다. 당선안이 한남동의 언덕을 없애고, 단순한 유형의 공동주택을 나열한 것에 비해 언덕을 살리며, 다양한 테라스 하우스를 배치하고, 한강을 이용하는 새로운 제안을 하는등 서울시의 경관과 도시생활을 진일보 시킬 수 있었던 안이 었지만, 아쉽게 2등에 머물게 되었습니다. Project Archit..

서울시에서 경관건축가를 지명하여 진행되었던 한남 재정비 촉진지구 주거유형 다양화 사업에서 아이아크의 안이 2등을 하게 되었습니다. 당선안이 한남동의 언덕을 없애고, 단순한 유형의 공동주택을 나열한 것에 비해 언덕을 살리며, 다양한 테라스 하우스를 배치하고, 한강을 이용하는 새로운 제안을 하는등 서울시의 경관과 도시생활을 진일보 시킬 수 있었던 안이 었지만, 아쉽게 2등에 머물게 되었습니다. Project Archit..

층간소음에서 자유로운 공동주택 건축디자인 : 네이버 포스트

층간소음에서 자유로운 공동주택 건축디자인 : 네이버 포스트

The unique new atrium on this office development provides a physical link between an old building, built in 1904 as Marks and Spencer’s HQ, and its 1936 addition. With glass walls on each level set at different planes, every step taken through the building promises a completely different aspect. A truly dynamic space. #architecture #england #glazing #rural #extension #cantifix

The unique new atrium on this office development provides a physical link between an old building, built in 1904 as Marks and Spencer’s HQ, and its 1936 addition. With glass walls on each level set at different planes, every step taken through the building promises a completely different aspect. A truly dynamic space. #architecture #england #glazing #rural #extension #cantifix

"Mi piace": 1,086, commenti: 8 - DIVISARE (@divisare_) su Instagram: "Piedrabuena by @mukaarquitectura Photo by @javiercsevilla Read more on divisare.com #divisare…"

Ceramics, in Piedrabuena house, acquires many qualities as a relevant element in the house. The continuing presence of this material in the municipality and the low budget suggested a proposal able to re-read its more material condition. In a plot.