da Domus 892 maggio 2006Nella periferia industriale di Verona, lo studio Antonio Citterio and Partners ha progettato un asilo nido all’interno di un campus aziendale. Testo di Pier Paolo Tamburelli. Fotografia di Leo Torri. A cura di Rita Capezzuto

da Domus 892 maggio 2006Nella periferia industriale di Verona, lo studio Antonio Citterio and Partners ha progettato un asilo nido all’interno di un campus aziendale. Testo di Pier Paolo Tamburelli. Fotografia di Leo Torri. A cura di Rita Capezzuto

Mario Cucinella Architects, Moreno Maggi · NIDO D’INFANZIA DI GUASTALLA · Divisare

Mario Cucinella Architects, Moreno Maggi · NIDO D’INFANZIA DI GUASTALLA · Divisare

We built a square box composed of nine smaller squares. The center square emerges to bring light from the heights of the vestibule. The classrooms are arranged in the surrounding squares.     This square structure is inscribed within a larger, circ...

We built a square box composed of nine smaller squares. The center square emerges to bring light from the heights of the vestibule. The classrooms are arranged in the surrounding squares. This square structure is inscribed within a larger, circ...

El proyecto es la remodelación de un colegio existente y la construcción de nuevos programas con el fin de modernizar la infraestructura y dar una nueva cara a la institución. El colegio existente es un conjunto de pabellones de dos aguas donde su prin...

El proyecto es la remodelación de un colegio existente y la construcción de nuevos programas con el fin de modernizar la infraestructura y dar una nueva cara a la institución. El colegio existente es un conjunto de pabellones de dos aguas donde su prin...

#KinderARCH

#KinderARCH

#KinderARCH

#KinderARCH

#KinderARCH

#KinderARCH

Five small houses with a unique brick cladding and green roofs and roof gardens create the fra- mework for Copenhagen’s new kindergarten. The kindergarten opened its doors in July 2014 and is the result of a competition held in 2012 won by Danish archi...

Five small houses with a unique brick cladding and green roofs and roof gardens create the fra- mework for Copenhagen’s new kindergarten. The kindergarten opened its doors in July 2014 and is the result of a competition held in 2012 won by Danish archi...

Situated on the scenic beach between the old Råå School and the Sea/Øresund the children’s day care centre embedded in the dune forms a conspicuously inconspicuous silhouette against the green and sand-coloured setting of the small Swedish fishing vill...

Situated on the scenic beach between the old Råå School and the Sea/Øresund the children’s day care centre embedded in the dune forms a conspicuously inconspicuous silhouette against the green and sand-coloured setting of the small Swedish fishing vill...

Ground Floor Plan

Frederiksvej Kindergarten / COBE

Ground Floor Plan

Pinterest
Cerca