Peppe

Peppe

10 followers
·
217 followers
Peppe
More ideas from Peppe
Amytis' Garden | studio_GAON; Photo: Yongkwan Kim | Archinect

Amytis' Garden | studio_GAON; Photo: Yongkwan Kim | Archinect

Innolux Design Collection - Most Wanted in our March 2015 issue

Innolux Design Collection - Most Wanted in our April 2015 issue

Particolare scala in cemento in cui ogni secondo gradino è realizzato da blocchi di quercia, alternando i toni caldi del legno con quelli freddi del cemento. La ringhiera è creata da una rete d'acciaio che serve da protezione

Particolare scala in cemento in cui ogni secondo gradino è realizzato da blocchi di quercia, alternando i toni caldi del legno con quelli freddi del cemento. La ringhiera è creata da una rete d'acciaio che serve da protezione

VEJLE HEALTH CENTRE by Troldtekt A/S

Troldtekt A/S - Project - Vejle Health Centre

Ainslie Mall & Monaro Mall | Universal Design Studio

Ainslie Mall & Monaro Mall | Universal Design Studio

Ainslie Mall & Monaro Mall | Universal Design Studio

Ainslie Mall & Monaro Mall | Universal Design Studio

The Design Files> old walls, new stairs.

In stark contrast to the rough sandstone wall texture, the staircase entry is clean and crisp, appearing to hover within the existing fabric of the space. Photo – Sean Fennessy, production – Lucy Feagins / The Design Files.