Francesco Casu

Francesco Casu

Francesco Casu
Altre idee da Francesco
Stonework contrasts beautifully with the black framed glass. + maravilhoso. Acho que estamos muito cansados , precisando sair do meio das pessoas por um tempo

Stonework contrasts beautifully with the black framed glass. + maravilhoso. Acho que estamos muito cansados , precisando sair do meio das pessoas por um tempo

Penamacor_HOUSEImages SPEAK about rebuilding a house in Penamacor, a small - Matt Williams (@williams1549) | imging.me

Penamacor_HOUSEImages SPEAK about rebuilding a house in Penamacor, a small - Matt Williams (@williams1549) | imging.me

High School in Kufstein, Austria   Architect: Wiesflecker Architecture  Photographer: David Schreyer

High School in Kufstein, Austria Architect: Wiesflecker Architecture Photographer: David Schreyer

Micro Hutong / zao/standardarchitecture

Micro Hutong / zao/standardarchitecture

aguysmind:  The Salk Institute by Jason Tsay | Source | AGM

aguysmind: The Salk Institute by Jason Tsay | Source | AGM

Get Inspired, visit: www.myhouseidea.com #myhouseidea #interiordesign #interior…

Get Inspired, visit: www.myhouseidea.com #myhouseidea #interiordesign #interior…

Emporia Shopping Center | Herzog & de Meuron | Malmo, Sweden

Emporia Shopping Center | Herzog & de Meuron | Malmo, Sweden

Casa Box Architecture - iGNANT

Casa Box Architecture - iGNANT

Party Wall student housing. Cool idea for multifamily dwelling. I think older people don't want to live in places like this, even if the units were large enough to fit their expanded life style. Older people are set in their ways and don't want to encounter neighbors on their way to work, partially because they are stuck on a schedule, but partially because interacting would force them to challenge their beliefs and engage with others.

Party Wall student housing. Cool idea for multifamily dwelling. I think older people don't want to live in places like this, even if the units were large enough to fit their expanded life style. Older people are set in their ways and don't want to encounter neighbors on their way to work, partially because they are stuck on a schedule, but partially because interacting would force them to challenge their beliefs and engage with others.

This Copenhagen Diabetes Center Connects Patients to Nature,Courtesy of Vilhelm Lauritzen Architects, Mikkelsen Architects and STED

This Copenhagen Diabetes Center Connects Patients to Nature,Courtesy of Vilhelm Lauritzen Architects, Mikkelsen Architects and STED