Pékség - Street Kitchen

189 Pins
 · Last updated 3w
Curated by
a wooden table topped with muffins covered in cheese
Hájas pogácsa
Nálunk a disznóvágások alkalmával kikerülhetetlen volt ez a pogi. Ami a zseni ebben a tésztában, hogy egy kicsivel kevesebb só és több cukor felhasználásával nagyon menő édes desszerteket is lehet készíteni pl. diós, mákos vagy szilvalekváros táskát.
a loaf of bread sitting on top of a cooling rack
Burgonyás kenyér
Mindennapi burgonyás kenyerünket add meg nekünk ma… És tessék, csak egy szavatokba került! 😀
some food is on a tray next to a glass of beer and a wooden table
Zöldfűszeres sajtos tallér
A klasszik sajtos tallér receptjét eddig is megtalálhattátok az SK oldalán. De hogy ne érje szó a ház elejét, összedobtunk egy zöldfűszeres változatot is.
a bowl filled with pastries next to a glass of beer on top of a table
Snidlinges pogácsa
Pogácsa szinte bármikor jöhet! Akár magában, akár egy jó babgulyás mellé. Egy biztos, mentsétek el ezt a receptet, hogy kéznél legyen, amikor kell! 🙂
two plates with bread, meat and cheese on them
Gluténmentes kenyér
Ha gluténérzékeny vagy, ez a kenyér lesz a kedvenced! Nagyon puha, könnyen elkészíthető, és még dagasztani sem kell! ;)
a basket filled with fried food on top of a table
Kelesztés nélküli pogácsa
Szerintem a “kelesztés nélküli” kifejezés az, amire mindenkinek felcsillan a szeme. Ez tényleg egy pihentetés és kelesztés nélküli pogácsa recept, aminek a végeredménye finom, puha sajtos pogi.
a person cutting bread on top of a wooden table next to eggs and other food
Húsvéti sós kalács
Szerintem érdemes idén egy sós kaláccsal is megörvendeztetni a locsolókat, hiszen ezzel alkot igazán ütős párost az édes lekvár, vagy a tormakrém és sonka kombó. Illetve tök mutatós a tetején a szezámmag és a tengeri só párosa.
a person is holding up a mini pizza on a toothpick in front of them
Mini almás pite nyalókák bolti tésztából
Ismert íz egy „nyalókába” rejtve. Egy kis játékos reggeli vagy uzsi a gyerkőcöknek, illetve gyermeklelkű felnőtteknek.
five pieces of fried food on a purple surface
Túrós-sajtos rúd
Azt hiszem, hogy ezt a nasit senkinek sem kell bemutatni, és valószínűleg sütni sem lehet belőle annyit, hogy elég legyen… A kedvenc soridhoz pont tökéletes lesz!
pastries on a wooden cutting board sitting on a table
Sajtos háromszög bolti leveles tésztából
Meccs- vagy filmnézős nasi pár alapanyagból? Naná! Pillanatok alatt meglesztek vele, így nem maradtok le egy gólról vagy epizódról sem. 🙂
a person reaching for some food on top of a wooden table next to a beer
Sajtos-túrós pogácsa
A pogácsában az az egyik szuper dolog, hogy bármikor, bármilyen helyzetben megállja a helyét. Legyen szó vendégvárásról vagy csak egy sima nassolásról, egy jó pogácsa mindig jól jön. Bevallom, én bableves mellé szeretem a legjobban. Nyugi, van abból is bőven recept az oldalunkon. ;)
Ez a vegán finomság az otthoni verziója a gyorséttermi almás pitének. Szóval innentől nem kell megrendelned vagy elmenned érte, csak kimenni a konyhába és összedobni. Hatalmas közönségkedvenc – ugyan nem diétás, de őszintén, ez most kit érdekel?! 😀 Air Fryer
Gyorséttermi almás pite
Ez a vegán finomság az otthoni verziója a gyorséttermi almás pitének. Szóval innentől nem kell megrendelned vagy elmenned érte, csak kimenni a konyhába és összedobni. Hatalmas közönségkedvenc – ugyan nem diétás, de őszintén, ez most kit érdekel?! 😀
freshly baked pastries on a baking sheet ready to be served in the oven for consumption
Alföldi zsíros pogácsa
Ez a pogácsa nem hiányozhat egy jófajta babgulyás vagy palócleves mellől. Ettől függetlenül persze nasiként is megállja a helyét.
breads and beer on a table with a towel next to the basket full of rolls
Sörkifli recept
Mint ahogy a neve is utal rá, kiváló „szivacs” sör mellé. Viccet félretéve: egy pazar vendégváró, reggeli vagy délutáni nasi. Nálunk pillanatok alatt elfogyott a bázison, pedig még sört sem ittunk…
there are many small pastries on the table
Sajtos pogácsa maradék édesburgonya-püréből
Nem gondoltál még arra, hogy a maradék édesburgonya-püréből pogácsákat csinálj, ugye? :D Egészen múlt hétig én sem. Aztán mikor a bázison szembesültem azzal, hogy nem fogyott el az édesburgonya-püré, küldetésemnek tekintettem, hogy új életet adjak neki egy másik köntösben.