Benessere

24 Pin1 Follower
Ciò che dovrà accadere accadrà e tu hai una #scelta: andarci #insieme o andarci #contro. Seguiteci su stilealter

Ciò che dovrà accadere accadrà e tu hai una #scelta: andarci #insieme o andarci #contro. Seguiteci su stilealter

Ajo që duhet të ndodhi do të ndodhë dhe ti ke një #zgjedhje: të shkosh #bashkë ose të shkosh #kundër. Na ndiqni @stilealter

Ajo që duhet të ndodhi do të ndodhë dhe ti ke një #zgjedhje: të shkosh #bashkë ose të shkosh #kundër. Na ndiqni @stilealter

Quando #respiri torni a te stesso, quando espiri rilasci ogni #tensione. » Condividi con gli amici » Segui @stilealter

Quando #respiri torni a te stesso, quando espiri rilasci ogni #tensione. » Condividi con gli amici » Segui @stilealter

Kur merr #frymë kthehesh te vetvetja, kur nxjerr frymën lëshon çdo #tension. » Ndaje me miqtë » Ndiq @stilealter

Kur merr #frymë kthehesh te vetvetja, kur nxjerr frymën lëshon çdo #tension. » Ndaje me miqtë » Ndiq @stilealter

Tutto quello che #desideri si trova oltre la #paura. » Condividi con gli amici » Segui @stilealter

Tutto quello che #desideri si trova oltre la #paura. » Condividi con gli amici » Segui @stilealter

Çdo gjë që #dëshiron gjëndet përtej #frikës. » Ndaje me miqtë » Ndiq @stilealter

Çdo gjë që #dëshiron gjëndet përtej #frikës. » Ndaje me miqtë » Ndiq @stilealter

La #vita ti metterà alla stessa #prova diverse volte, finché non la #passerai. » Condividi con gli amici » Segui @stilealter

La #vita ti metterà alla stessa #prova diverse volte, finché non la #passerai. » Condividi con gli amici » Segui @stilealter

#Jeta do të vërë përballë të të njëjtës #provë shumë herë, deri sa ta #kapërcesh atë.. » Ndaje me miqtë » Ndiq @stilealter

#Jeta do të vërë përballë të të njëjtës #provë shumë herë, deri sa ta #kapërcesh atë.. » Ndaje me miqtë » Ndiq @stilealter

Lo sapevi? Se hai #difficoltà nel prendere #sonno, sbatti velocemente le #palpebre per un minuto. » Condividi con gli amici » Segui @stilealter

Lo sapevi? Se hai #difficoltà nel prendere #sonno, sbatti velocemente le #palpebre per un minuto. » Condividi con gli amici » Segui @stilealter

E dije? Nëse ke #vështirësi per të zënë #gjumi, hap e mbyll #sytë me shpejtësi pë një minutë. Ndaje me miqtë dhe ndiq @stilealter

E dije? Nëse ke #vështirësi per të zënë #gjumi, hap e mbyll #sytë me shpejtësi pë një minutë. Ndaje me miqtë dhe ndiq @stilealter


Altre idee
Non sei obbligato ad essere la stessa #persona che eri prima. Hai il diritto di #crescere. Non chiedere #scusa. Seguici su @stilealter

Non sei obbligato ad essere la stessa #persona che eri prima. Hai il diritto di #crescere. Non chiedere #scusa. Seguici su @stilealter

Il tuo #valore non viene definito dagli #altri Seguici su @stilealter

Il tuo #valore non viene definito dagli #altri Seguici su @stilealter

Fuqia e vërtetë është të jetosh duke realizuar që je ti shëruesi, heroi dhe lideri i vetes tënde. Na ndiqni @stilealter

Fuqia e vërtetë është të jetosh duke realizuar që je ti shëruesi, heroi dhe lideri i vetes tënde. Na ndiqni @stilealter

#Vlerën tënde nuk e #percaktojnë të tjerët Na ndiq në @stilealter  Vizito websitin tonë www.stilealternativo.com

#Vlerën tënde nuk e #percaktojnë të tjerët Na ndiq në @stilealter Vizito websitin tonë www.stilealternativo.com

Il vero #otere è vivere realizzando che sei tu il #guaritore, #eroe e #leader di te stesso. Seguici su @stilealter

Il vero #otere è vivere realizzando che sei tu il #guaritore, #eroe e #leader di te stesso. Seguici su @stilealter

#Kujdesi për veten vjen #para së gjithash. Vizito websitin tonë www.stilealternativo.com Na ndiqni @stilealter

#Kujdesi për veten vjen #para së gjithash. Vizito websitin tonë www.stilealternativo.com Na ndiqni @stilealter

Quando un #fiore non sboccia, ti prendi cura del #terreno in cui cresce - non del fiore. Seguici qui @stilealter & condividi!

Quando un #fiore non sboccia, ti prendi cura del #terreno in cui cresce - non del fiore. Seguici qui @stilealter & condividi!

Nuk je i detyruar të jesh #njeriu që ishe më parë. Ke të #drejtën të rritesh. Mos kërko #falje. Na ndiqni në @stilealter

Nuk je i detyruar të jesh #njeriu që ishe më parë. Ke të #drejtën të rritesh. Mos kërko #falje. Na ndiqni në @stilealter

LAW OF LIFE

LAW OF LIFE

Pinterest
Cerca