Sara Çaça
More ideas from Sara
Pjese nga prezantimi i koleksionit 2016 te fustaneve te nuserise! "Frida, Xhoi & Xhei" kete vit mendoi qe luksin, hijeshine, elegancen, finesen, bukurine e ketij koleksioni dhe te modeleve tona ta shkrinte me bukurine e vjeter disashekullore dhe unike te muzeut "Onufri" ne Berat. Shijojeni! #makeuphair#fridaxhoiandxhei#videoshoot #fashion #weddingday #wedding #gettingmarried #bridetobe #bride #weddingdress #dreamdress #dreamwedding #dress#dreamdress#fashionblogger#royaly @nikideligiorgi @...

Pjese nga prezantimi i koleksionit 2016 te fustaneve te nuserise! "Frida, Xhoi & Xhei" kete vit mendoi qe luksin, hijeshine, elegancen, finesen, bukurine e ketij koleksioni dhe te modeleve tona ta shkrinte me bukurine e vjeter disashekullore dhe unike te muzeut "Onufri" ne Berat. Shijojeni! #makeuphair#fridaxhoiandxhei#videoshoot #fashion #weddingday #wedding #gettingmarried #bridetobe #bride #weddingdress #dreamdress #dreamwedding #dress#dreamdress#fashionblogger#royaly @nikideligiorgi @...

Pjese nga prezantimi i koleksionit 2016 te fustaneve te nuserise! "Frida, Xhoi & Xhei" kete vit mendoi qe luksin, hijeshine, elegancen, finesen, bukurine e ketij koleksioni dhe te modeleve tona ta shkrinte me bukurine e vjeter disashekullore dhe unike KISHA E SHEN MERISE ELBASAN Shijojeni! #makeuphair#fridaxhoiandxhei#videoshoot #fashion #weddingday #wedding #gettingmarried #bridetobe #bride #weddingdress #dreamdress #dreamwedding…

Pjese nga prezantimi i koleksionit 2016 te fustaneve te nuserise! "Frida, Xhoi & Xhei" kete vit mendoi qe luksin, hijeshine, elegancen, finesen, bukurine e ketij koleksioni dhe te modeleve tona ta shkrinte me bukurine e vjeter disashekullore dhe unike KISHA E SHEN MERISE ELBASAN Shijojeni! #makeuphair#fridaxhoiandxhei#videoshoot #fashion #weddingday #wedding #gettingmarried #bridetobe #bride #weddingdress #dreamdress #dreamwedding…