Shqiperi Albania - 3D models

Ne kete faqe do vendos te gjitha punimet e mia qe i perkasin Shqiperise.
48 Pin1 Follower
Gjergj Kastrioti Skenderbeu by sanderndreca

Gjergj Kastrioti Skenderbeu by sanderndreca

Emblema E Bashkise Lezhe 3D

Emblema E Bashkise Lezhe 3D

Kuti duhani e vjeter ” Gjirokastra” Shiko modelin 3D: skfb.ly/68sCZ

Kuti duhani e vjeter ” Gjirokastra” Shiko modelin 3D: skfb.ly/68sCZ

Cigare me filter DS Durres Special 3d model Shiko modelin 3D: skfb.ly/68sY8

Cigare me filter DS Durres Special 3d model Shiko modelin 3D: skfb.ly/68sY8

Water Game 90s by sanderndreca

Water Game 90s by sanderndreca

Taso - Pokemon Loje e vjeter by sanderndreca

Taso - Pokemon Loje e vjeter by sanderndreca

Gjergj Kastrioti Skenderbeu by sander-ndreca

Gjergj Kastrioti Skenderbeu by sander-ndreca

3d cifteli musical instrument model

3d cifteli musical instrument model

Gjergj Kastrioti Skenderbeu  Krijuar me Cinema 4D dhe Texturizuar me Photoshop.  Hero Shqiptar

Gjergj Kastrioti Skenderbeu Krijuar me Cinema 4D dhe Texturizuar me Photoshop. Hero Shqiptar

Pinterest
Cerca