Pinterest • il catalogo mondiale delle idee

Pastelo Lajares Coronel Gonzalez del Hierro, Lajares Cafeteria amb pastissos molt bons.

4
1

Pastelo Lajares : fotografía de Pastelo, Fuerteventura

tripadvisor.es

Pasteleria El Goloso de Lajares Coronel Gonzalez Hierro, 29 Lajares Per comprar el pa, berenar o fer un cafè.

4
1

Aggiunto ai Pin da

tripadvisor.es

Casa Marcos Carretera General, 94 Villaverde Molt a prop de Lajares, restaurant de menjar local mes cuidat (i mes car). Has de demanar uns “Huevos amarrados”.

2
1

Casa Marcos

tripadvisor.es

La Marisma Calle Santiago hierro, esquina con la avenida maritima, El Cotillo El millor lloc on menjar peix al nord (que et sonarà raro pero es molt difícil). Les vistes també son molt xules. I poca cosa més, em sap greu pero la resta que conec te a veure a on anar a fer surf. Apa! Una abraçada i que vagi molt bé!

La Marisma

tripadvisor.es

Botiga Clean Ocean Project Al final del carrer Coronel Gonzalez del Hierro, just a la cruïlla per anar a Majanicho. Botiga activista, el mural exterior ho explica tot!

cleanoceanproject.org

cleanoceanproject.org

Supermercat Inpescasa Lajares Els productes locals son molt bons i econòmics, a la carnisseria trobaràs cabrit molt bo i molt bé de preu!

Salvato da

Salvi Plaja

Restaurante Los Pinchitos Coronel Gonzalez del Hierro, 21 Lajares Restaurant molt cutre, pero menjar mol local. El millor estofat de cabra de tota la illa! El cabrit també es molt bo.

Restaurante Los Pinchitos

holidaycheck.es

Canela Cafe Coronel Gonzalez del Hierro, 30 Lajares Restaurant, bar i a vegades música en directe. Els caps de setmana s’omple de surfistes i locals.

Welcome to Canela Cafe ( Cafe - Restaurant - Bar - Snackbar with free Wifi ) in Lajares / Fuerteventura

fuerteonline.com