Krion

Çfarë është KRION? KRION (solid surface) është një material i teknologjisë së fundit, uniformë dhe jo-poroz, i përbërë nga rezinë dhe mineral alumini trevalent. Ky material i ngjashëm me gurin lejon mundësinë për tu prerë dhe për tu bashkuar që të formojë një sipërfaqe unike pa ndërprerje. Kjo ofron mundësinë për të krijuar forma unike që janë të paarritshme me ndonjë material tjetër. Me anë të termoformimit mund të marrë dhe forma të harkuara.
38 Pin9 Follower
Pinterest
Cerca