Explore Restore, Polish, and more!

Explore related topics

Collaborative duo No Studio, comprised of Polish artists Magda Szwajcowska and Michal Majewski, have placed several architectural interventions in their native city of Wrocław in an attempt to repopulate an area that has become forgotten about and neglected. The project fits site-specific chairs ont

Reinvigorating Wroclaw’s Riverside With Site-Specific Chair Installations

Ill-Studio and Pigalle have returned to a basketball court they previously overhauled with bold patterns, replacing primary colours with gradients of blue, pink, purple and orange.

In a unique collaboration between French fashion brand Pigalle and design agency Ill-Studio, the Paris Duperré basketball court was recently redesigned and repainted with a vibrant new color scheme. The narrow basketball court is nestled between two apart

Polish Artists Aim To Restore Neglected Urban Spaces With A Brilliant Solution

Polish Artists Aim To Restore Neglected Urban Spaces With A Brilliant Solution

no studio's microinstallations aim to restore neglected locations in poland Type: Stair + Temporary / Speed: Providing different mode of using space

no studio’s microinstallations aim to restore neglected locations in poland (Designboom)

Midwinter Fire / Daniels Faculty of Architecture, Landscape, and Design, University of Toronto. Image © Khristel Stecher

8 Architectural Winter Stations Brighten Up Toronto's Beaches

Gallery of 8 Architectural Winter Stations Brighten Up Toronto's Beaches - 29

Nansen Park by Bjørbekk & Lindheim  Landezine | Landscape Architecture Works

Nansen Park by Bjørbekk & Lindheim Landezine | Landscape Architecture Works

Zwycięski projekt młodej pracowni z Warszawy. Konkurs na Akademię Muzyczną w Bydgoszczy rozstrzygnięty - PLN Design

Zwycięski projekt młodej pracowni z Warszawy. Konkurs na Akademię Muzyczną w Bydgoszczy rozstrzygnięty

Zwycięski projekt młodej pracowni z Warszawy. Konkurs na Akademię Muzyczną w Bydgoszczy rozstrzygnięty - PLN Design

OUALALOU+CHOI , Luc Boegly · Pietri Plaza

OUALALOU+CHOI , Luc Boegly · Pietri Plaza

Pigalle Creates a Colorful Basketball Court Between Paris Apartments

Pigalle Creates a Colorful Basketball Court Between Paris Apartments

Pigalle Duperré is a colourful basketball court tucked between a row of Parisian apartments Flip

Sukces Polaków na Biennale Architektury w Wenecji! - PLN Design

Sukces Polaków na Biennale Architektury w Wenecji!

Sukces Polaków na Biennale Architektury w Wenecji! - PLN Design

The New Australian Gardens at the National Gallery of Australia, McGregor Coxall

The New Australian Gardens at the National Gallery of Australia

Reinvigorating Wroclaw’s Riverside With Site-Specific Chair Installations

Reinvigorating Wroclaw's Riverside With Site-Specific Chair Installations

Reinvigorating Wroclaw’s Riverside With Site-Specific Chair Installations

Ça vous dit un match dans un fond d'écran ?

Le terrain de basket de Pigalle change de peau

Ça vous dit un match dans un fond d'écran ?

cicada landscape architects / alila villas uluwatu, bali (architecture: woha)

koi pond in atrium - cicada landscape architects / alila villas uluwatu, bali (architecture: woha)

Pinterest
Search