Esplora queste idee e molte altre!

mini cucitrice blu

mini cucitrice blu

cucitrice blu

cucitrice blu

Schrijfwaren en accessoires online bestellen bij hema.be - HEMA

Schrijfwaren en accessoires online bestellen bij hema.be - HEMA

vaschette

vaschette

Kate Spade 'Tickled Pink' Correspondence Cards with Glitter Lined Envelopes

Kate Spade 'Tickled Pink' Correspondence Cards with Glitter Lined Envelopes

Leitz 5008 WOW perforator wit metallic 2-gaats 3 mm (30 vel)  |  Leitz 5008 2-gaats perforator wit metallic voor ordners met 2 ringen. Deze perforator is gemaakt van metaal, heeft een perforatie-afstand van 8 cm, een perforatiediameter van 5,5 mm en kan 30 pagina's tegelijk perforeren. Bovendien heeft dit model een aanleglat, anti-slip kunststof basis en een makkelijk te legen opvangbakje voor papiersnippers.

Leitz 5008 WOW perforator wit metallic 2-gaats 3 mm (30 vel) | Leitz 5008 2-gaats perforator wit metallic voor ordners met 2 ringen. Deze perforator is gemaakt van metaal, heeft een perforatie-afstand van 8 cm, een perforatiediameter van 5,5 mm en kan 30 pagina's tegelijk perforeren. Bovendien heeft dit model een aanleglat, anti-slip kunststof basis en een makkelijk te legen opvangbakje voor papiersnippers.

Leitz 4242 WOW ringband met 4 D-ringen blauw metallic  |  De metallic blauwe Leitz 4242 WOW ringband is een trendy ringband waarin documenten direct opvallen. De ringbandmap heeft een capaciteit van 230 A4 vel en is gemaakt van robuust karton. Het karton is overtrokken met een transparante folie, waardoor Leitz ringbanden zeer goed beschermd zijn.

Leitz 4242 WOW ringband met 4 D-ringen blauw metallic | De metallic blauwe Leitz 4242 WOW ringband is een trendy ringband waarin documenten direct opvallen. De ringbandmap heeft een capaciteit van 230 A4 vel en is gemaakt van robuust karton. Het karton is overtrokken met een transparante folie, waardoor Leitz ringbanden zeer goed beschermd zijn.

Leitz 4241 WOW ringband met 2 D-ringen wit metallic  |  De Leitz 4241 WOW ringband met 2 D-ringen wit metallic is een trendy ringband die elk kantoor opfleurt. Deze ringband heeft een capaciteit van 230 A4 vel en is gemaakt van robuust karton en is afgewerkt met een transparante folie voor extra bescherming van de ringband.

Leitz 4241 WOW ringband met 2 D-ringen wit metallic | De Leitz 4241 WOW ringband met 2 D-ringen wit metallic is een trendy ringband die elk kantoor opfleurt. Deze ringband heeft een capaciteit van 230 A4 vel en is gemaakt van robuust karton en is afgewerkt met een transparante folie voor extra bescherming van de ringband.

Quirky PCVG3-PK01 Converge Universal USB Docking Station, Pink Best Price

Quirky PCVG3-PK01 Converge Universal USB Docking Station, Pink Best Price

Leitz 5226 WOW brievenbak groen metallic (5 stuks)  |  De Leitz WOW brievenbakken zijn gemaakt van stevig polystyreen. Deze groene brievenbakken kunnen zowel los als stapelbaar gebruikt worden en zijn ideaal om A4 documenten in op te bergen.

Leitz 5226 WOW brievenbak groen metallic (5 stuks) | De Leitz WOW brievenbakken zijn gemaakt van stevig polystyreen. Deze groene brievenbakken kunnen zowel los als stapelbaar gebruikt worden en zijn ideaal om A4 documenten in op te bergen.

Pinterest
Cerca