Explore Interior Office, Refurbishment, and more!

Explore related topics

REHABILITATION OF THE OLD RAILWAY STATION OF BURGOS - Picture gallery

Image 21 of 30 from gallery of Burgos Railway Station Refurbishment / Contell-Martínez Arquitectos. Photograph by Mariela Apollonio

Headquarters Caja de Badajoz / Studio Lamela Architects | ArchDaily

Headquarters Caja de Badajoz / Studio Lamela Architects

Image 8 of 23 from gallery of Headquarters Caja de Badajoz & Studio Lamela Architects. Photograph by Daniel Schäfer

© Mariela Apollonio

Burgos Railway Station Refurbishment / Contell-Martínez Arquitectos

Image 12 of 30 from gallery of Burgos Railway Station Refurbishment / Contell-Martínez Arquitectos. Photograph by Mariela Apollonio

Rehabilitation of the old railway station of Burgos, Spain by Contell-Martínez Arquitectos.

Rehabilitation of the old railway station of Burgos, Spain by Contell-Martínez Arquitectos.

SABO project · Doehler

SABO project · Doehler

Falcn Headquarters 2, 2014 - rojkind arquitectos

Image 13 of 29 from gallery of Falcon Headquarters 2 / Rojkind Arquitectos + Gabriela Etchegaray. Photograph by Rojkind Arquitectos, © Jaime Navarro

La edificación se levantó en una zona industrial de usos mixtos. Como parte delas construccionespropias de la arquitectura industrial se propuso una cubierta diente de sierracuyo diseño asemeja a las fábricas clásicas de la revolución industrial. Sereutilizaronformas genéricas que fueron sometidas a diferentesprocesos de transformación para obtener la forma de la fachada principal.    En Flebex dedicamos todo nuestro esfuerzoen hacer ver al mundo que la fachada importa somos una empresa con…

Images by Onnis Luque. We wanted to propose a building that was able to communicate its industrial condition through the architectural elements.

Recupero Di Una Casa Di Fine 800

The 6404 sq metres building surrounded by a woodland, a protected forest with several hundred years old oak trees and tall pine trees.

Gallery of Rob Systems HQ / Govaert & Vanhoutte Architects - 9

Gallery of Rob Systems HQ / Govaert & Vanhoutte Architects - 9

Completed in 2014 in Ardooie, Belgium. Images by Tim Van de Velde. The new headquarters for ROB (Louage & Wisselinck) combines office space, a showroom with bar, and a production hall.

takeovertime

Contell-Martínez Arquitectos - Project - Rehabilitation of the old railway station of Burgos -

Penamacor_HOUSEImages SPEAK about rebuilding a house in Penamacor, a small village in Serra da Estrela.Facade of the existing house was retain and a new floor was created. Wood-lined manages to convey a sense of rurality to the building.

Pinterest
Search