Explore Green Architecture and more!

Studio Rolf Transforms a Nineteenth Century Coach House into a...

Desvre

desvre: “ Studio Rolf Transforms a Nineteenth Century Coach House into a Private Residence and Workplace in Utrecht

Sculptural living space: House of Rolf uses reconstituted materials to dramatic effect | Wallpaper*

Sculptural living space: House of Rolf uses reconstituted materials to dramatic effect

Sculptural living space: House of Rolf uses reconstituted materials to dramatic effect | Wallpaper*

Depuis plusieurs années, les propriétaires de cette habitation de style Victorien avec jardin, vivaient dans un logement peu lumineux avec une ancienne vér

Rénovation d’une habitation à Londres par Scenario Architecture

Scenario Architecture has added a wooden extension with a jagged roofline and a large window to an east London house.

<p>The Warren Mews Townhouse is an three-story high, eleven foot wide, single family house with private garden and writer’s shed located in the neighborhood of Cobble Hill, Brooklyn. The house was selectively gutted and completely transformed to create a luxury home for a married couple and their growing family. The existing garden shed was replaced […]</p>

Warren Mews Townhouse by Ensemble Architecture

The unique live/work space, "House of Rolf," is located in the center of Utrecht, the Netherlands. It's nestled within a 50 sq. meter coach house built in 1895 beside what used to be an aristocratic home. In 1955, a 200 sq. meter wooden office building was constructed between the home and the coach house but when Rolf bought the premises in 2011, he decided to demolish the office building and upcycle the building materials into his new home… within the coach house.

Upcycling to Call Home: "The House of Rolf" in Utrecht

Image 15 of 28 from gallery of House of Rolf / Studio Rolf. Photograph by Christel Derksen & Rolf Bruggink

dosenherz: “ @theodckrs @maelinoe @esn13 ”

dosenherz: “ @theodckrs @maelinoe @esn13 ”

RSAA/büro ziyu zhuang incorporates ancient village traditions for remote residence in china

ziyu zhuang, of RSAA, has re-designed the 'tongling recluse', a small house located in a remote village in the north anhui province of china.

Als architecten hun eigen huis ontwerpen, weet je dat het resultaat bijzonder wordt. Dit voormalige koetshuis is daar het voorbeeld van.

Image 13 of 28 from gallery of House of Rolf / Studio Rolf. Photograph by Christel Derksen & Rolf Bruggink

House of Rolf in Utrecht: Building Renovation Development, The Netherlands – design by Rolf Bruggink and Niek Wagemans - Utrecht Residence Design, Dutch Building and Interior Images, Architecture

Kleurrijk zink zet verschillende volumes van woning in de verf - bouwenwonen.net

Kleurrijk zink zet verschillende volumes van woning in de verf - bouwenwonen.net

Rolf Bruggink & Christel Derksen

Bright Dutch coach house renovation reuses materials from demolished building (Video)

House of Rolf in Utrecht: Building Renovation Development, The Netherlands – design by Rolf Bruggink and Niek Wagemans - Utrecht Residence Design, Dutch Building and Interior Images, Architecture

Haus in Linz von dworschak + mühlbachler / St. Magdalenas neues Wohnen - Architektur und Architekten - News / Meldungen / Nachrichten - BauNetz.de

St. Magdalenas neues Wohnen - Haus in Linz von dworschak + mühlbachler

Pinterest
Search