Explore Green Roofs, Green Box, and more!

Explore related topics

The Knit Fort is a playspace created by Matt Ganon Studio. The carefully interlinked walls allow for a flexible, organic form that can be pushed and pulled to create new shapes and spaces.

Matt Gagnon Studio makes this cool customizable fort. Knit Fort is an Airy Playspace that Expands and Contracts

Michael Morris, principal of Morris Partnership, designed this inner house for his own family. Located in Richmond, a suburb of Melbourne, Australia, the three bedroom, three bathroom residence offers a lifestyle of modern elegance. The house also feature a 2,500 bottle cellar, lift access to each level of the home, dedicated gallery spaces and a private central courtyard flooded with north light. If you plan to move in Richmond soon, this house is on the market: buy it now…

The Richmond House by Morris Partnership

The Richmond House Design by Morris Partnership - Architecture & Interior Design Ideas and Online Archives

zeller moye casa verne

A townhouse from the situated in a quiet setting inside a shared courtyard right in the centre of Mexico City, is transformed into a family home.

♡

You can't really tell if this beauty actually is a greenhouse or maybe a gigantic indoor garden. But either way it is stunning and a huge inspiration on how to design one's one greenhouse with a little more charm than just the usual pots and benches.

Star Gazer Landscape Made with Wood Logs Landscapes

Landscape Made with Wood Logs • Garden Decor

Kitchen Hut on Cradle Mountain, Lake St. Clair National Park, Tasmania. Contributed by Nick Clark.

Cabin Porn

Kitchen Hut on Cradle Mountain, Lake St." - Cabin Porn™ via Cabin Porn™ – Kitchen Hut on Cradle Mountain

Randoms. / Makr Blog

commovente: “ Act Romegialli Architects built the ‘Green box’ as the renovation of a small disused garage, an accessory to a weekend house situated on the slopes of the Raethian Alps. A structure.

Sant Mori Pergola

Sant Mori Pergola by MESURA.The most recent project by Catalan architects MESURA was commissioned by Ana Maria and Manuel, owners of a traditional home in Empordà, specifically in Sant Mori, between Figueres and Girona.

Pinterest
Search