Esplora queste idee e molte altre!

Esplora argomenti correlati

Check out the new Flex Design Lighting Fixture by 3M. Intended for commercial use, but could work in family room redo!

Check out the new Flex Design Lighting Fixture by 3M. Intended for commercial use, but could work in family room redo!

IL MEGLIO DEI PROGETTI DA ABITARE | Silenzio di Luceplan | Monica Armani alterna grandi lampade a sospensione e pannelli luminosi per interpretare la luce e creare un'atmosfera calda e intima. | #design #arredamento #casa #illuminazione #led #ADI2014 @luceplan |

IL MEGLIO DEI PROGETTI DA ABITARE | Silenzio di Luceplan | Monica Armani alterna grandi lampade a sospensione e pannelli luminosi per interpretare la luce e creare un'atmosfera calda e intima. | #design #arredamento #casa #illuminazione #led #ADI2014 @luceplan |

Isole acustiche Rockfon® Eclipse™ by ROCKFON

Isole acustiche Rockfon® Eclipse™ by ROCKFON

Modulo a led lineare NEW PROFILE SYSTEM Collezione New Profile System by PANZERI

Modulo a led lineare NEW PROFILE SYSTEM Collezione New Profile System by PANZERI

KING ROSELLI ARCHITETTI, Santi Caleca · Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Centre · Divisare

KING ROSELLI ARCHITETTI, Santi Caleca · Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Centre · Divisare

Caro relax: dentro le spa più lussuose del mondo

Caro relax: dentro le spa più lussuose del mondo

VZ-Desk by HI-MACS® #office #desk @HI-MACS Natural Acrylic Stone

VZ-Desk, l’attraente piattaforma multifunzionale in HI-MACS® Il progetto di DGJ+NAU Architects

VZ-Desk by HI-MACS® #office #desk @HI-MACS Natural Acrylic Stone

Come dividere stanze senza rimpicciolirle? http://repiuweb.com/index.php/new-blog/82-divisori-in-vetro-come-dividere-stanze-senza-rimpicciolirle

Come dividere stanze senza rimpicciolirle? http://repiuweb.com/index.php/new-blog/82-divisori-in-vetro-come-dividere-stanze-senza-rimpicciolirle

Openness and light are the key characteristics of DGJ+NAU’s bank building for Raiffeisen; photo: Jan Bitter  Light was a key consideration for architects DGJ+NAU when designing the flagship branch for Swiss bank Raiffeisen in Zurich. Their aim was to create an open environment that was removed from the stuffy perception of traditional banking and in which customers and staff can engage in a lounge-like environment inspired by high-end retail spaces. The open, light-filled space is divided…

Hole Lot of Sense: smart uses for perforated façades and partitions

Openness and light are the key characteristics of DGJ+NAU’s bank building for Raiffeisen; photo: Jan Bitter Light was a key consideration for architects DGJ+NAU when designing the flagship branch for Swiss bank Raiffeisen in Zurich. Their aim was to create an open environment that was removed from the stuffy perception of traditional banking and in which customers and staff can engage in a lounge-like environment inspired by high-end retail spaces. The open, light-filled space is divided…

Pinterest
Cerca