Explore these ideas and more!

Biovet Headquarters by Atelier Serafimov Architects, Peshtera – Bulgaria » Retail Design Blog

Biovet Headquarters by Atelier Serafimov Architects, Peshtera – Bulgaria » Retail Design Blog

A Hidden Garden Behind the Concrete Walls,© Zhang Daqi

Gallery of A Hidden Garden Behind the Concrete Walls / Muxin Design - 4

Image 1 of 30 from gallery of Blinds Townhouse / Chon. Photograph by Quang Trần

DL Atelier completes Chinese museum featuring rammed-earth walls and reflecting pools

DL Atelier completes Chinese museum featuring rammed-earth walls and reflecting pools

Gallery of Wow! Sta. / Takeru Shoji Architects - 5

Gallery of Wow! Sta. / Takeru Shoji Architects - 5

A path connects all three floors and meanders through the building to allow visitors and occupants to enjoy the surrounding foliage.

Carr Design Group - Boston Consulting offices Méthode Commended in the 2010 Design Institute of Australia Interior Design Award for Corporate Design

BOARDROOM Glazemoo: The Creative World: Most Exotic Styles and Trends in Commercial and Office Interior Design

Linmon Pictures Headquarters - Shanghai - Office Snapshots

Office Tour: Linmon Pictures Headquarters – Shanghai

UStudies Architects has designed the new offices of Linmon Pictures located in Shanghai, China. Linmon Pictures is a rising star in China's vibrant media i

Gallery of Herdade Of Freixo Winery / Frederico Valsassina Arquitectos - 19

Gallery of Herdade Of Freixo Winery / Frederico Valsassina Arquitectos - 19

Herdade do Freixo Winery, Freixo, 2017 - Frederico Valsassina Arquitectos

大西麻貴+百田有希:东京螺旋住宅

O+H Architects: Double Helix House - Thisispaper Magazine

Completed in 2015 in Iran. Images by Parham Taghiof, Soroush Majidi. The Poorkan villa used to be an abounded building. Our clients (Mojdeh Ghodousi and Ali Kamran) decided to build a villa on their inherited land....

Villa Poorkan / ZAV Architects

Completed in 2015 in Iran. Images by Parham Taghiof, Soroush Majidi. The Poorkan villa used to be an abounded building. Our clients (Mojdeh Ghodousi and Ali Kamran) decided to build a villa on their inherited land....

© Robert Leš

Spectator Group’s Headquarters / Studio Up

Images by Robert Leš. This project’s task was transforming an existing project (reconstruction of a building accidentally found on a lot) for the Spectator Group’s.

Pinterest
Search