Esplora queste idee e molte altre!

Juve, tre punti e polemiche - Sportmediaset - Sportmediaset - Foto 114

Juve, tre punti e polemiche - Sportmediaset - Sportmediaset - Foto 114

Nëse media është pasioni yt, atëhere mos humb kohë! Bëhu pjesë e grupit të gazetarëve të rinj në web/blogun Ngrijezerin.al  Dërgo CV-në tënde në fanpagen apo profililin tonë zyrtar, shoqëruar me dy-tre shkrime denoncuese dhe bëhu pjesë e audicioneve të mbyllura që do të përzgjedhin nismëtarët e parë të këtij projekti të ri.   Ne ju presim!

Nëse media është pasioni yt, atëhere mos humb kohë! Bëhu pjesë e grupit të gazetarëve të rinj në web/blogun Ngrijezerin.al Dërgo CV-në tënde në fanpagen apo profililin tonë zyrtar, shoqëruar me dy-tre shkrime denoncuese dhe bëhu pjesë e audicioneve të mbyllura që do të përzgjedhin nismëtarët e parë të këtij projekti të ri. Ne ju presim!

Att ha pergola är ett måste i min trädgård, att jag sen har tre gör ju inte saken sämre :)Den...

Att ha pergola är ett måste i min trädgård, att jag sen har tre gör ju inte saken sämre :)Den...

JM bostäder har nyligen lanserat tre nya inredningskoncept – allt från kvadratsmarta lösningar till exklusivt och designsäkert boende. Kika på de första bilderna från deras fantastiska...

JM bostäder har nyligen lanserat tre nya inredningskoncept – allt från kvadratsmarta lösningar till exklusivt och designsäkert boende. Kika på de första bilderna från deras fantastiska...

Minecraft spider...black balloon, black crepe streamers and red square eyes

Minecraft spider...black balloon, black crepe streamers and red square eyes

Jag lovade ju dagsljusbilder från glöggfesten jag ordnade i studion häromveckan. Jag har väl en sisådär femhundra foton på hårddisken - men ska inte tråka ut er totalt, så jag bjuder på tre snabba…

Jag lovade ju dagsljusbilder från glöggfesten jag ordnade i studion häromveckan. Jag har väl en sisådär femhundra foton på hårddisken - men ska inte tråka ut er totalt, så jag bjuder på tre snabba…

Imagen

Como hacer un puff, varios modelos (Editado)

Imagen

C'est+la+plus+étrange+que+j'ai+voulu+mettre.+:+Peut-être+qu'elle+a+plus+de+sens+aussi.+Patrice+Chéreau,+attentif+et+que+je+n'ose+aborder.+ Mes+souvenirs,+en+revanche,+si,+et+de+façon+frontale.+Ils+m'expliquent+sans+doute+que+je+suis+déjà+en+train+et+à+nouveau+d'aimer.+Hélas+c'est+avec+toi+que+j'aimerais+en+parler.+ La+boucle+est+sur-bouclée+et+le+Tu+ne+cesse+d'osciller.  [lundi+8+ju...

C'est la plus étrange que j'ai voulu mettre. - gilda_f

C'est+la+plus+étrange+que+j'ai+voulu+mettre.+:+Peut-être+qu'elle+a+plus+de+sens+aussi.+Patrice+Chéreau,+attentif+et+que+je+n'ose+aborder.+ Mes+souvenirs,+en+revanche,+si,+et+de+façon+frontale.+Ils+m'expliquent+sans+doute+que+je+suis+déjà+en+train+et+à+nouveau+d'aimer.+Hélas+c'est+avec+toi+que+j'aimerais+en+parler.+ La+boucle+est+sur-bouclée+et+le+Tu+ne+cesse+d'osciller. [lundi+8+ju...

di Alfonso Leopardi   Patr’Antò caminava in menzo a nu’, ioda ‘na parte e da quell’ardra Andrè; chiacchiereàmo ‘nsemo tutt’e tre de la passcione e morte de Jesù!   Ecco che te vidimo venì ju, da ‘na stradella in ardo sopra a me, una fantella, ma che vói vedé, ch’uguale Cristo non po’ fanne

di Alfonso Leopardi Patr’Antò caminava in menzo a nu’, ioda ‘na parte e da quell’ardra Andrè; chiacchiereàmo ‘nsemo tutt’e tre de la passcione e morte de Jesù! Ecco che te vidimo venì ju, da ‘na stradella in ardo sopra a me, una fantella, ma che vói vedé, ch’uguale Cristo non po’ fanne

Att ha pergola är ett måste i min trädgård, att jag sen har tre gör ju inte saken sämre :)   Den som har vildvin och engelmansvin bör...

Att ha pergola är ett måste i min trädgård, att jag sen har tre gör ju inte saken sämre :) Den som har vildvin och engelmansvin bör...

Pinterest
Cerca