Esplora queste idee e molte altre!

corian calendar dupont

corian calendar dupont

Nasce Corian® Charging Surface

Nasce Corian® Charging Surface Ricarica i tuoi dispositivi con la tecno-superficie DuPont™ Corian®

Nasce Corian® Charging Surface

stallagmiti color design    Leftover, la collezione di Rabih Hage per Corian Color Evolution

stallagmiti color design Leftover, la collezione di Rabih Hage per Corian Color Evolution

Leftover, la collezione di Rabih Hage per Corian Color Evolution

Leftover, la collezione di Rabih Hage per Corian Color Evolution

Lavabo Slot by Antonio Lupi

Lavabo Slot by Antonio Lupi

Daily actions - Fonte, design by Monica Graffeo #rexa #design #bathroom #bath

Daily actions - Fonte, design by Monica Graffeo #rexa #design #bathroom #bath

antoniolupi SOFFIO - in Corian design Domenico de Palo

antoniolupi SOFFIO - in Corian design Domenico de Palo

@HI-MACS Natural Acrylic Stone ® at Kaffee Partner office #design

Forme insolite e design funzionale con HI-MACS® La pietra acrilica per la nuova sede Kaffee Partner

@HI-MACS Natural Acrylic Stone ® at Kaffee Partner office #design

Top cucina in HI-MACS® by HI-MACS® by LG Hausys Europe

Top cucina in HI-MACS® by HI-MACS® by LG Hausys Europe

Openness and light are the key characteristics of DGJ+NAU’s bank building for Raiffeisen; photo: Jan Bitter  Light was a key consideration for architects DGJ+NAU when designing the flagship branch for Swiss bank Raiffeisen in Zurich. Their aim was to create an open environment that was removed from the stuffy perception of traditional banking and in which customers and staff can engage in a lounge-like environment inspired by high-end retail spaces. The open, light-filled space is divided…

Hole Lot of Sense: smart uses for perforated façades and partitions

Openness and light are the key characteristics of DGJ+NAU’s bank building for Raiffeisen; photo: Jan Bitter Light was a key consideration for architects DGJ+NAU when designing the flagship branch for Swiss bank Raiffeisen in Zurich. Their aim was to create an open environment that was removed from the stuffy perception of traditional banking and in which customers and staff can engage in a lounge-like environment inspired by high-end retail spaces. The open, light-filled space is divided…

Pinterest
Cerca