Explore Tasmania and more!

Un vecchio fienile ristrutturato diventa la casa di una coppia di architetti

Un vecchio fienile ristrutturato diventa la casa di una coppia di architetti

Carriage House Plan with Elbow Room - 20055GA | Carriage, 2nd Floor Master Suite, Butler Walk-in Pantry, CAD Available, PDF | Architectural Designs

Plan 20055GA: Carriage House Plan with Elbow Room

This garage plan has 664 sq. of storage space above. Measuring x with siding exterior, the country styling plan features a covered porch to enjoy while entertaining or relaxing. Related Plans: Gain 792 of living space with carriage house plan

The Barn

The Barn (The Design Files)

‘The Barn’ – this cleverly converted sandstone barn in Hobart, Tasmania is a cosy residence for young architects Alex Nielsen and Liz Walsh. Photo – Sean Fennessy, production – Lucy Feagins / The Design Files.

Diseño de viviendas considerando las estaciones y la posición del sol

Diseño de viviendas considerando las estaciones y la posición del sol

vertical wood panel wall-ceiling that bisects the chimney. (Jolson : Whitehall Black House)

Jolson : Whitehall Black House Fusing the old and new. Pinned to Architecture by Darin Bradbury.

Pinterest
Search