Esplora queste idee e molte altre!

Hisoka : Moi,je suis le dieu de la mort,et alors?

Hisoka : Moi,je suis le dieu de la mort,et alors?

-Bad fortune ? ♠️ -Yes. Illumi Zoldyck - Hisoka - HUNTERxHUNTER - HxH - Hunter x Hunter - manga - boy - guy - anime - cover - vol - chapter

-Bad fortune ? ♠️ -Yes. Illumi Zoldyck - Hisoka - HUNTERxHUNTER - HxH - Hunter x Hunter - manga - boy - guy - anime - cover - vol - chapter

Spot on. (Anime: Hunter X Hunter 2011)

Spot on. (Anime: Hunter X Hunter 2011)

OTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTOTOPRIRPRIRO DHE BD QUIDBUIBDIUBIHEOHEFHVEGVOJTGNEUTO Credit to meume_h on twitter  #hunterxhunter #hisoka #machi #hisochi #hisomachi #hxh

OTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTPOTOTOPRIRPRIRO DHE BD QUIDBUIBDIUBIHEOHEFHVEGVOJTGNEUTO Credit to meume_h on twitter #hunterxhunter #hisoka #machi #hisochi #hisomachi #hxh

hxh, hxh2011, kurapika, gon

hxh, hxh2011, kurapika, gon

Killugon Hunter x Hunter (don't worry Killua that's how mine looks like too)

Killugon Hunter x Hunter (don't worry Killua that's how mine looks like too)

When you spend too much time with hisoka, hunter x hunter, killua

When you spend too much time with hisoka, hunter x hunter, killua

Hunter X Hunter | VK

Hunter X Hunter | VK

machi and hisoka

machi and hisoka

Biscuit Krueger Gon Freecs and killua zoldyck Hunter x Hunter

Biscuit Krueger Gon Freecs and killua zoldyck Hunter x Hunter

Pinterest
Cerca