Esplora queste idee e molte altre!

Shed-like visitor centre completed in South Korea's CeongTae Mountain.

Shed-like visitor centre completed in South Korea's CeongTae Mountain.

Visitor centre "harmoniously inserted" into a Canadian forest.

Smith Vigeant visitor centre "harmoniously" placed in Canadian forest

Visitor centre "harmoniously inserted" into a Canadian forest.

Ambasciata del Sud Africa

Ambasciata del Sud Africa

contemporary barn cladding - Google Search

contemporary barn cladding - Google Search

maggie's centre by norman foster seeks planning permission - designboom | architecture & design magazine

maggie's centre by norman foster seeks planning permission - designboom | architecture & design magazine

Shed-like visitor centre in South Korea by Namu Architects

Shed-like visitor centre in South Korea by Namu Architects

8  Architettura sostenibile1

8 Architettura sostenibile1

Whitfield Street, Fitzrovia, London - New Bay Windows, Art Print Spandrel Pannel, BT Tower Reflection, Pre-Raphaelite Painting, John Millais, Gold Picture Frame Facade

Whitfield Street, Fitzrovia, London - New Bay Windows, Art Print Spandrel Pannel, BT Tower Reflection, Pre-Raphaelite Painting, John Millais, Gold Picture Frame Facade

Foster+Partners, Maggie's Cancer Center

Foster+Partners, Maggie's Cancer Center

The Arbor / Kerimov + Prishin Architects

The Arbor / Kerimov + Prishin Architects

Pinterest
Cerca