Explore Nobel Prize, Stockholm Sweden, and more!

david chipperfield shortlisted for nobel headquarters in stockholm, sweden

'Nobelhuset' design proposal by David Chipperfield for the Nobel Center architectural design competition

Las 11 propuestas para el nuevo Centro de Fundación Nobel en Estocolmo,A Room and a Half. Imagen © Nobelhuset AB

Galería de Las 11 propuestas para el nuevo Centro de Fundación Nobel en Estocolmo - 13

'A room and a half' design proposal by Johan Celsing for the Nobel Center architectural design competition

Chipperfield Among 3 Competing for Stockholm’s Nobel Prize Headquarters

Gallery of Chipperfield Among 3 Competing for Stockholm's Nobel Prize Headquarters - 8

Image 22 of 23 from gallery of Proposals Unveiled for Nobel Prize’s New Home in Stockholm. Photograph by Nobelhuset AB

The Ericsson Globe Arena in Stockholm is the largest hemispherical building in the world, at 361 feet in diameter and an inner height of 279 feet. It is the national indoor arena of Sweden and can seat 16,000 people.

The Ericsson Globe Arena in Stockholm is the largest hemispherical building in the world, at 361 feet in diameter and an inner height of 279 feet. It is the national indoor arena of Sweden and can seat people.

Wettbewerb für Nobelstiftung in Stockholm / Landende Seemöwen - Architektur und Architekten - News / Meldungen / Nachrichten - BauNetz.de

Landende Seemöwen - Wettbewerb für Nobelstiftung in Stockholm

Eleven renowned architects present proposals for Stockholm’s future Nobel Center Nobelhuset. Image via nobelcenter.

interior

Sweden's archipelago is an area of many summer houses - to accommodate all that wonderful Scandinavian holiday time off! Right at the water's edge is the Villa Plus, by the Swedish architectural firm Waldemarson Berglund Arkitekter.

Mimari

The new white Ölhafen Bridge is an elegant, curved structure. It spans the 70 m wide entrance to the oil terminal harbour in Raunheim, Germany with a spiralling access ramp.

kunsthaus_zuerich_chipperfield_01.jpg (530×368)

David Chipperfield Architects — Extension of the Kunsthaus Zürich — Image 1 of 19 — Europaconcorsi

Stockholm Waterfront / White arkitekter ab  Volume created by displacing the planes to different positions.  The origin of the different planes is the same.

Stockholm Waterfront / White arkitekter ab

Pinterest
Search