Alessandro Lucidi

Alessandro Lucidi

Alessandro Lucidi
More ideas from Alessandro
This backyard shed was created as a multi-functional space detached from the home that could be used as a storage shed for tools and bikes, a bright private home office, or a temporary guest room.

Garden studio Dutch office Serge Schoemaker Architects meticulously arranged different-sized sections of plywood that “fit together seamlessly like a jigsaw puzzle” across the interior of this angular.

Till House by WMR Architects Location: #Chile by _archidesignhome_

Completed in 2014 in Navidad, Chile, Chile. Images by Alfredo Escobar, Sergio Pirrone . The clients wanted a small weekend shelter. They are a German-Chilean couple. The location is a coastline of cliffs, 10 kilometers long and

Gallery of Knapphullet / Lund Hagem - 2

Knapphullet, designed by Lund Hagem, is a small annex replacing two small sheds on the property. The new building has a distinctive roof free spanning. The roof folds down to the ground creating a ra

Light and dark wood have been used to separate the different areas of this home, with the dark wood section taking the form of a 'floating cube'.

Container House - Light and dark wood have been used to separate the different areas of this home, with the dark wood section taking the form of a floating cube. - Who Else Wants Simple Step-By-Step Plans To Design And Build A Container Home From Scratch?