Lucia Tezza
Altre idee da Lucia
Landscape design for SCG headquarter, Bangkok, Thailand by LAB

Landscape design for SCG headquarter, Bangkok, Thailand by LAB

The result, which can be seen in the aerial view, is a dynamic synchronization of permeable-impermeable, new-old, constructed-void space that provides different experiences for pedestrian users of the site.

The result, which can be seen in the aerial view, is a dynamic synchronization of permeable-impermeable, new-old, constructed-void space that provides different experiences for pedestrian users of the site.

Edgy - Asymmetrical surfaces and soft colours - New Kaza Concrete three-dimensional tile collection @kazaconcrete

Edgy - Asymmetrical surfaces and soft colours - New Kaza Concrete three-dimensional tile collection @kazaconcrete

concrete light, i LOVE this, although i wonder how much light you could get from it?

concrete light, i LOVE this, although i wonder how much light you could get from it?

Tadao Ando + Shine

Tadao Ando + Shine

Countertop glass washbasin mixer AXOR STARCK V by HANSGROHE | #design Philippe Starck @Hansgrohe SE

Countertop glass washbasin mixer AXOR STARCK V by HANSGROHE | #design Philippe Starck @Hansgrohe SE

Stump by Duncan Meerding on www.recycledinteriors.org #upcycled

Stump by Duncan Meerding on www.recycledinteriors.org #upcycled

wall or door? both!

wall or door? both!

Steven Holl

Steven Holl

Lamp Swingy Magnative by IGEN Design

Lamp Swingy Magnative by IGEN Design