Lorenc Gordani

Lorenc Gordani

34
Followers
32
Following
Lorenc Gordani
More ideas from Lorenc
The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy

Ndriçimi publik në tregun e energjisë Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Nxjerrja

Ndriçimi publik në tregun e energjisë Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Nxjerrja

Ndriçimi publik në tregun e energjisë

Ndriçimi publik në tregun e energjisë

Auditimi i energjisë, mundësitë dhe sfidat e vënies në praktikë  Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Nga viti i largët 1991, vendi ka kërkuar te behet pjese e zhvillime ndërkombëtare qe shikojnë sektorin e energjisë, duke u angazhuar ne Organizatën e Kartës se Energjisë.  #Auditimiienergjisë #Edukim #Energji #ESCO #Investime #LorencGordani #Regulation #UniversitetiMetropolitan

Auditimi i energjisë, mundësitë dhe sfidat e vënies në praktikë Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Nga viti i largët 1991, vendi ka kërkuar te behet pjese e zhvillime ndërkombëtare qe shikojnë sektorin e energjisë, duke u angazhuar ne Organizatën e Kartës se Energjisë. #Auditimiienergjisë #Edukim #Energji #ESCO #Investime #LorencGordani #Regulation #UniversitetiMetropolitan

Trajnimi Praktik Ditë e Hapur ne kompaninë EuroElektra  Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Teknologjitë fotovoltaike po ecin me shpejtësi drejt vënies ne praktike! Demonstrimet praktike te se cilave ishte edhe fokusi i Trajnimit Praktik Ditë e Hapur ne kompaninë EuroElektra, organizuar nga AlbanianSkills dhe EuroElektra Sh.p.k., me 10 Maj 2018.  #Edukim #Efiçienca #EltonCekrezi #Energji #EnergjiteRinovueshme #ESCO #Investime #Lor

Trajnimi Praktik Ditë e Hapur ne kompaninë EuroElektra Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Teknologjitë fotovoltaike po ecin me shpejtësi drejt vënies ne praktike! Demonstrimet praktike te se cilave ishte edhe fokusi i Trajnimit Praktik Ditë e Hapur ne kompaninë EuroElektra, organizuar nga AlbanianSkills dhe EuroElektra Sh.p.k., me 10 Maj 2018. #Edukim #Efiçienca #EltonCekrezi #Energji #EnergjiteRinovueshme #ESCO #Investime #Lor

Procesi i auditimit baza për rritjen e efiçiencës së energjisë  Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Efiçienca energjetike është një fushe thuajse e pashfrytëzuar dhe shume sfiduese! Kjo reflektohet edhe ne faktin praktike, ku deri me sot eksperiencat lidhur me sektorin janë te pakta.  #EE #Konferencë #LorencGordani #Reforma #Shqipëria #Strategy

Procesi i auditimit baza për rritjen e efiçiencës së energjisë Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Efiçienca energjetike është një fushe thuajse e pashfrytëzuar dhe shume sfiduese! Kjo reflektohet edhe ne faktin praktike, ku deri me sot eksperiencat lidhur me sektorin janë te pakta. #EE #Konferencë #LorencGordani #Reforma #Shqipëria #Strategy

Opsionet e vendosjes në praktikë të auditit të energjisë

Opsionet e vendosjes në praktikë të auditit të energjisë

Auditimi i energjisë dhe opsionet e vendosjes në praktikë  Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Auditet e energjisë janë investigime qe bëhen me qellim te identifikimit te mënyrës se si konsumohet energjia, dhe nëpërmjet tyre sigurohet identifikimi i masave qe mund te ndërmerren për reduktimin e kostove duke kursyer energjinë ne ndërtesa, ne procese industriale,  #EE #ESCO #Investime #LorencGordani #Mjedisi #OSHEE #Reforma #R

Auditimi i energjisë dhe opsionet e vendosjes në praktikë Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Auditet e energjisë janë investigime qe bëhen me qellim te identifikimit te mënyrës se si konsumohet energjia, dhe nëpërmjet tyre sigurohet identifikimi i masave qe mund te ndërmerren për reduktimin e kostove duke kursyer energjinë ne ndërtesa, ne procese industriale, #EE #ESCO #Investime #LorencGordani #Mjedisi #OSHEE #Reforma #R

Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë  Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë ju fton të bëheni dhe ju pjesë e kësaj ngjarje si ekspozues nga datat 08-10 MAJ 2018.  #Energji #Investime #Konferencë #Kosove #Promo #Strategy

Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë Edicioni i 17 i panairit të EXPOKOS në Prishtinë ju fton të bëheni dhe ju pjesë e kësaj ngjarje si ekspozues nga datat 08-10 MAJ 2018. #Energji #Investime #Konferencë #Kosove #Promo #Strategy

Sektori i energjisë drejti menaxhimit te nivelit te larte  Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Ne momentin aktuale sistemi energjetike ka dale nga faza e rimëkëmbjes dhe nisur implementimin ne praktike te reformave ne te gjitha nivelet. Ne këtë kuadër eficienca energjetike është një instrument strategjike, duke u konsideruar “burimi me i mire i energjisë”.  #EE #Energji #Investime #Konferencë #LorencGordani #Reforma #Strate

Sektori i energjisë drejti menaxhimit te nivelit te larte Autori: Dr. Lorenc Gordani Pedagog, Universiteti Metropolitan Tirana Ne momentin aktuale sistemi energjetike ka dale nga faza e rimëkëmbjes dhe nisur implementimin ne praktike te reformave ne te gjitha nivelet. Ne këtë kuadër eficienca energjetike është një instrument strategjike, duke u konsideruar “burimi me i mire i energjisë”. #EE #Energji #Investime #Konferencë #LorencGordani #Reforma #Strate

Improve the Governance for Energy Efficiency  WB6 Sustainability Charter Monitoring Report Energy Community Secretariat March 2018 Removing legal and regulatory barriers through amending or developing new legislation that will enable and promote ESCO (“energy service companies”) contracts, thus developing energy services markets (June 2017) The 2nd National Energy Efficiency Action Plan was  #Albania #EE #EnC #ESCO #WB6

Improve the Governance for Energy Efficiency WB6 Sustainability Charter Monitoring Report Energy Community Secretariat March 2018 Removing legal and regulatory barriers through amending or developing new legislation that will enable and promote ESCO (“energy service companies”) contracts, thus developing energy services markets (June 2017) The 2nd National Energy Efficiency Action Plan was #Albania #EE #EnC #ESCO #WB6

How Albania Scores in the World Bank's Latest Assessment of Government  Published by David Baxter The New World Bank Report Coverage The World Bank initiated the Benchmarking PPP Procurement reports in 2015. The Procuring Infrastructure PPPs 2018 report is a continuation of the Benchmarking PPP Procurement 2017 report which has increased its review coverage from 82 to 135 countries.  #Albania #Investment #PPP

How Albania Scores in the World Bank's Latest Assessment of Government Published by David Baxter The New World Bank Report Coverage The World Bank initiated the Benchmarking PPP Procurement reports in 2015. The Procuring Infrastructure PPPs 2018 report is a continuation of the Benchmarking PPP Procurement 2017 report which has increased its review coverage from 82 to 135 countries. #Albania #Investment #PPP

FIAA launches second edition of White Book Albania 2017-2021  February 1, 2018 Very recently, FIAA launched the second edition of the White Book Albania 2017-2021. The launching took place during the Yearly Ceremony FIAA holds at the beginning of each year.  #Conference #Investment

FIAA launches second edition of White Book Albania 2017-2021 February 1, 2018 Very recently, FIAA launched the second edition of the White Book Albania 2017-2021. The launching took place during the Yearly Ceremony FIAA holds at the beginning of each year. #Conference #Investment

Photovoltaics an alternative to unlocking the energy market  Author: Dr Lorenc Gordani Published, 9th April 2018 The recent interventions of the ministry and regulatory authority of the energy have already opened the way for the network to receive energy input produced by businesses and households through distributed resources based on the net metering scheme.  #Albania #ESCO #Investment #LorencGordani #PV #Regulation #Trading #WB6

Photovoltaics an alternative to unlocking the energy market Author: Dr Lorenc Gordani Published, 9th April 2018 The recent interventions of the ministry and regulatory authority of the energy have already opened the way for the network to receive energy input produced by businesses and households through distributed resources based on the net metering scheme. #Albania #ESCO #Investment #LorencGordani #PV #Regulation #Trading #WB6

Analisi Tecnico-Giuridica sulla Redditività dei Parchi PV da 2MWp in Albania, Dr Lorenc Gordani, 07 Aprile 2018  In Albania si è avviato di recente un cambiamento sulla paradigma energetica verso la diversificazione delle fonti energetiche.  #Albania #AssistenzaLegale #Concessioni #EuroElektra #FER #Fotovoltaico #GenerazioneElettrica #SistemaElettrico #UE

Analisi Tecnico-Giuridica sulla Redditività dei Parchi PV da 2MWp in Albania, Dr Lorenc Gordani, 07 Aprile 2018 In Albania si è avviato di recente un cambiamento sulla paradigma energetica verso la diversificazione delle fonti energetiche. #Albania #AssistenzaLegale #Concessioni #EuroElektra #FER #Fotovoltaico #GenerazioneElettrica #SistemaElettrico #UE

Med Oil & Gas Summit on 7th and 8th May 2018 in Athens  The Official Med Petroleum Summit will be held in Athens under the Auspices and the full endorsement of the Hellenic Hydrocarbon Resources Management Company.  #Conference #Education #Investime #NaturalGas #Oil #Promo

Med Oil & Gas Summit on 7th and 8th May 2018 in Athens The Official Med Petroleum Summit will be held in Athens under the Auspices and the full endorsement of the Hellenic Hydrocarbon Resources Management Company. #Conference #Education #Investime #NaturalGas #Oil #Promo