Creative Window Idea

Creative Window Idea

Terme di Tito restoration project

Terme di Tito restoration project

Basilica paleocristiana di San Pietro, Siracusa - Emanuele Fidone

Basilica paleocristiana di San Pietro, Siracusa - Emanuele Fidone

Architects: Opus 5 Architectes Location: Rue Des Pénitents, Louviers, France Architect In Charge: Bruno Decaris, Agnès Pontremoli, Pierre Tisserand Area: 2,000 sqm Year: 2012 Photographs: Luc Boegly, Bruno Decaris

Louviers Music School Rehabilitation and Extension / Opus 5 Architectes

Architects: Opus 5 Architectes Location: Rue Des Pénitents, Louviers, France Architect In Charge: Bruno Decaris, Agnès Pontremoli, Pierre Tisserand Area: 2,000 sqm Year: 2012 Photographs: Luc Boegly, Bruno Decaris

New Meets Old. Check out the cutouts for the windows. "The entire development is to rehabilitate the building once redundant, celebrating its industrial heritage and that is relevant to the new and vibrant context. The idea was to provide a mixed use that combines a double height restaurant / bar in the original facade (building on the industrial character of the existing material in the building) with an office duplex study linked above." Location: Shoreham, United Kingdom

Shoreham Street / Project Orange

New Meets Old. Check out the cutouts for the windows. "The entire development is to rehabilitate the building once redundant, celebrating its industrial heritage and that is relevant to the new and vibrant context. The idea was to provide a mixed use that combines a double height restaurant / bar in the original facade (building on the industrial character of the existing material in the building) with an office duplex study linked above." Location: Shoreham, United Kingdom

The Mint / FJMT - part demolition of stone wall - "layers" - new glass balustrades, canopy - steel>stone connections - glazed window insertion vs. wall opening - offset balustrade: sympathetic additions

The Mint / FJMT

The Mint / FJMT - part demolition of stone wall - "layers" - new glass balustrades, canopy - steel>stone connections - glazed window insertion vs. wall opening - offset balustrade: sympathetic additions

Progetto di recupero della Torre di Porta Nuova. - Arsenale di Venezia

Progetto di recupero della Torre di Porta Nuova. - Arsenale di Venezia

Lederer + Ragnarsdóttir + Oei — New building Hospitalhof Stuttgart

Lederer + Ragnarsdóttir + Oei — New building Hospitalhof Stuttgart

Ana Laura Vasconcelos — Environmental Interpretation Centre in São Jorge Island

Ana Laura Vasconcelos — Environmental Interpretation Centre in São Jorge Island

Overlay

Overlay


Altre idee
Pinterest
Cerca