My ALBANIA

Jala Beach - Vlore Albania
14 Pin0 Follower
Përveq veshjes dhe grimit, që të dukemi sa më bukur shpesh të domosdoshme janë edhe produktet kozmet

Përveq veshjes dhe grimit, që të dukemi sa më bukur shpesh të domosdoshme janë edhe produktet kozmet

The Daily Mail's Thomas W. Hodgkinson explored the Albanian town of Gjirokaster with his wife and infant son, a stunning spot just an hour's swim from the Greek island of Corfu - and much cheaper.

Albania's cheap as chips and a tasty family treat

The Daily Mail's Thomas W. Hodgkinson explored the Albanian town of Gjirokaster with his wife and infant son, a stunning spot just an hour's swim from the Greek island of Corfu - and much cheaper.

Snow in Tirana

Snow in Tirana

Tirana, capital of Albania

Tirana, capital of Albania

Saranda by night!

Saranda by night!

Sunset Jale beach #visitalbania

Sunset Jale beach #visitalbania


Altre idee
Pinterest
Cerca