FoxP2 Translations

FoxP2 Translations

Florence (Italy) / Quality translations in all languages.
FoxP2 Translations
Altre idee da FoxP2
Pentti Sammallahti, Kukës, Albania, 2012, photo-eye Gallery

Pentti Sammallahti, Kukës, Albania, 2012, photo-eye Gallery

Sarah Ball, Immigrant series Albanian Soldier, 2015, Conduit Gallery

Sarah Ball, Immigrant series Albanian Soldier, 2015, Conduit Gallery

Dynasty Marubi, Untitled, 1922, Foam Fotografiemuseum Amsterdam

Dynasty Marubi, Untitled, 1922, Foam Fotografiemuseum Amsterdam

Alexandre Bida, Arnautes, Égypte (Albanians, Egypt), National Gallery of Art, Washington, D.C.

Alexandre Bida, Arnautes, Égypte (Albanians, Egypt), National Gallery of Art, Washington, D.C.

Diaspora shqiptare n� nj� ekspozit�. �Pasuri e �muar p�r kultur�n dhe identitetin komb�tar�

Diaspora shqiptare n� nj� ekspozit�. �Pasuri e �muar p�r kultur�n dhe identitetin komb�tar�

XHOVALIN DELIA Titulli:"Ura e vjeter" 2013

XHOVALIN DELIA Titulli:"Ura e vjeter" 2013

Melanopetra, Emporios, 2016 - AD Architects

Melanopetra, Emporios, 2016 - AD Architects

Opera Mrika

Opera Mrika

Aesop Pop-Up - Picture gallery

Aesop Pop-Up - Picture gallery

Bosco Verticale - Picture gallery

Bosco Verticale - Picture gallery