Giulia De Paolis

Giulia De Paolis

Giulia De Paolis
Altre idee da Giulia
restaurant lighting | ceiling detail

restaurant lighting | ceiling detail

Buddhist Trinity stone placement examples for a Japanese garden.

Buddhist Trinity stone placement examples for a Japanese garden.

東福寺 Tofuku-ji kyoto,Japan

東福寺 Tofuku-ji kyoto,Japan

"Elderly Care House": A finalist in the European Union Prize for Contemporary Architecture (aka the Mies van der Rohe Award 2013), this nursing home in Alcácer do Sal, Portugal, is designed like a checkerboard, giving each room ample light. The form is also a metaphorical nod to a common elderly pastime: checkers (and chess). | Design: Aires Mateus Arquitectos (2013)

"Elderly Care House": A finalist in the European Union Prize for Contemporary Architecture (aka the Mies van der Rohe Award 2013), this nursing home in Alcácer do Sal, Portugal, is designed like a checkerboard, giving each room ample light. The form is also a metaphorical nod to a common elderly pastime: checkers (and chess). | Design: Aires Mateus Arquitectos (2013)

Can see why ...Australian library wins international Public Library of the Year Award 2014 | Architecture And Design

Can see why ...Australian library wins international Public Library of the Year Award 2014 | Architecture And Design

#sketch #architecture #design                                                                                                                                                     More

#sketch #architecture #design More

Louis Kahn, Fisher House, Hatboro PA

Louis Kahn, Fisher House, Hatboro PA

Sorpresa,finestra, mare blu nasconto

Sorpresa,finestra, mare blu nasconto

Italian #architecturefirm, Barilari Architteti created amazing views by transforming these #windows into #landscapeframes at the "Picture House" in Ripatransone, Italy. The windows stretch effortlessly around the contours of the home, creating a picturesque view of the surrounding outdoors.

Italian #architecturefirm, Barilari Architteti created amazing views by transforming these #windows into #landscapeframes at the "Picture House" in Ripatransone, Italy. The windows stretch effortlessly around the contours of the home, creating a picturesque view of the surrounding outdoors.