dario
Altre idee da dario
Mid-century modern enjoyed a massive surge of popularity starting in the 30s and hasn't left the home decor lexicon ever since – it's been reworked, refined,

Mid-century modern enjoyed a massive surge of popularity starting in the 30s and hasn't left the home decor lexicon ever since – it's been reworked, refined,

Vet hospital by KON design Hong Kong                                                                                                                                                     More

Vet hospital by KON design Hong Kong More

Ingresso con un pizzico di giallo come punto focale

Ingresso con un pizzico di giallo come punto focale

pedro reis arquitecto house in melides

pedro reis arquitecto house in melides

Sulla trave portante LED strip dimmerabili segnano le geometrie dello spazio come lame di luce. (y) Particolare dell’intervento effettuato sulla trave di colmo)

Sulla trave portante LED strip dimmerabili segnano le geometrie dello spazio come lame di luce. (y) Particolare dell’intervento effettuato sulla trave di colmo)

barra-led-come-illuminare-le-scale

barra-led-come-illuminare-le-scale

Get started on liberating your interior design at Decoraid in your city! NY | SF | CHI | DC | BOS | LDN https://www.decoraid.com

Get started on liberating your interior design at Decoraid in your city! NY | SF | CHI | DC | BOS | LDN https://www.decoraid.com

Nos encantan las estructuras de cuarterones de cristal para separar espacios.

Nos encantan las estructuras de cuarterones de cristal para separar espacios.

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over 1,000 square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion. The basements now house a home cinema, study, guest bedroom and steam room. The remainder read more

Hughes Developments completed a top to bottom redesign of this semi-detached Victorian house in South West London. The project included a basement dig to provide over 1,000 square feet of extra living space, plus a rear extension and loft conversion. The basements now house a home cinema, study, guest bedroom and steam room. The remainder read more

Scandinavo

Scandinavo