Pinterest • il catalogo mondiale delle idee

Deze DIY Sinterklaas raamversiering is zo simpel dat zelfs wij het kunnen en het resultaat is te gek!!

pin 1.9k
heart 91
speech 1

Giga serveerplank tijdens Sinterklaas. www.pimentaloreti.nl

pin 242
heart 12

Pipowagen aan Zee: DIY Free download tealight cover *Sinterklaas Lichtje*

pin 505
heart 26

Pepernoten tiramisu - Als je dit toetje voor kinderen maakt kun je de Tia Maria uit het recept laten. Is het al 5 december geweest en heb je toch trek in dit toetje? Vervang de pepernoten dan door stukjes speculaas.

pin 874
heart 41

Sint Silhouet gemaakt door Sweet Table Shop, voor persoonlijk gebruik ! Het is NIET toegestaan het silhouet te gebruiken voor commerciële doeleinden !

pin 607
heart 16

Inspiratie voor je interieur, woonwinkeltips, zelf creëren, re- en upcyclen, budgettips en meer...<br> "Creativity is contagious. Pass it on." Albert Einstein

pin 595
heart 25

Lekkere sinterklaastraktatie van appalpartjes met kruis eruit gesneden. Simpel en ook heel gezond. Kinderen waren er dol op!

pin 574
heart 24

Last minute Sinterklaas versiering voor degene die alles uitstellen of er gewoon nog niet aan toe zijn gekomen.

pin 372
heart 14

Sinterklaas is nog niet in het land, maar we winkels liggen alweer vol met chocoladeletters, pepernoten en ander snoepgoed. Omdat ik met mijn recepten toch ook iets voor Sinterklaas wilde maken maa...

pin 319
heart 8

Lichtje voor Sint. Potjes tamponeren met gesso (krijtverf van action), tamponeren met een sponsje. Daarna van zwart papier aan de buitenkant het sinterklaasje er op plakken.

pin 1.3k
heart 42