Pinterest • il catalogo mondiale delle immagini

Snejana Onopka- Ukrainian model, hope I can pull off this full eyebrow look :)

20
4

Zuzanna Kolodziejczyk - Dichotomic 2013 Aleksandra Zaborowska www.aleksandrazaborowska.com via designscene.net for #composition #motion #color

3
1

Cyborg Darkness, mkl model, d4n13l3,, cyber girl, cyberpunk girl, cyborg girl, bot, robot, future, futuristic, futuristic look, cyber style, by FuturisticNews.com

42
8

Xenia Tchoumitcheva është modele e modës, prezantuese emisionesh dhe aktore nga Rusia. Ajo ka lindur në gusht të viti 1987 dhe jeton në Zvicër...

72
24