ELECTRIC TANGO – La Penthouse di Bowery Street, nel cuore di Noho, il quartiere a nord di Soho e a confine con l’East Village, è stata usata come set per numerosi servizi di moda. Le grandi travi di legno sul soffitto contrastano con le mattonelle a vista delle pareti, dipinte grezzamente di bianco. Arredato da un rinomato studio di architetti, il loft ha un look industriale chic. Il soggiorno è di quasi cento metri quadri: grandi finestroni, un tavolo da pranzo in legno per dieci persone e…

ELECTRIC TANGO – La Penthouse di Bowery Street, nel cuore di Noho, il quartiere a nord di Soho e a confine con l’East Village, è stata usata come set per numerosi servizi di moda. Le grandi travi di legno sul soffitto contrastano con le mattonelle a vista delle pareti, dipinte grezzamente di bianco. Arredato da un rinomato studio di architetti, il loft ha un look industriale chic. Il soggiorno è di quasi cento metri quadri: grandi finestroni, un tavolo da pranzo in legno per dieci persone e…

Un grande salotto con soffitto inclinato, #travi in legno a vista e pavimento in #parquet

Un grande salotto con soffitto inclinato, #travi in legno a vista e pavimento in #parquet

Floors and counters

Floors and counters

Soluzioni :: Arredi contemporanei per un sottotetto con travi a vista

Soluzioni :: Arredi contemporanei per un sottotetto con travi a vista

Great British Baking Show Episodes 3, 4 Recaps

Great British Baking Recap: Punching Bread & Shattering Dreams

Great British Baking Show Episodes 3, 4 Recaps

A Chic Pair Of Interiors With Natural Neutral Design

A Chic Pair Of Interiors With Natural Neutral Design

No need to buy new in order to gain more living space - convert your garage into extra liveable square footage in your home. It's a sustainable and more affordable way to live large in an existing space.

How to convert a garage into living space

No need to buy new in order to gain more living space - convert your garage into extra liveable square footage in your home. It's a sustainable and more affordable way to live large in an existing space.

pecchio-casabassot-mansarda1 #cosedicasa suspended #fireplace with black exposed flue

pecchio-casabassot-mansarda1 #cosedicasa suspended #fireplace with black exposed flue

This was how I wanted the shelves of bottles and jars to look like, and seeing it against a type of stone solidifies my opinion that that would look nice. I also think that the bookshelf should should be a group of shelves as well.

This was how I wanted the shelves of bottles and jars to look like, and seeing it against a type of stone solidifies my opinion that that would look nice. I also think that the bookshelf should should be a group of shelves as well.

Il bonus mobili 2016 raddoppia per le giovani coppie

Il bonus mobili 2016 raddoppia per le giovani coppie

Pinterest
Cerca