Pinterest • il catalogo mondiale delle immagini

Heel dik breien met pennen van PVC-afvoerbuis? Deze pennen zijn gemaakt van 32 mm dikke pijp: schuin afgezaagd en goed glad­geschuurd. Heel eenvoudig zelf te maken! Verbind de buizen met een stuk dikke tuinslang en je hebt een stel rondbrei­pennen.

41
1

Dit zachte loungekussen kun je snel en makkelijk breien, ook beginners, met dik katoen van Hoooked en grote breipennen. Het katoen is er in allerlei mooie kleuren, effen en gemeleerd. Vandaag beginnen, morgen lekker loungen op de bank!

246
25

Wil je zelf kussen breien? Met dit simpele patroon en het stoere garen Phil Express maak je de leukste home deco zelf. Ga snel aan de slag!

86
7
da Sjaal Breien

Steken Omrekentabel Voor Breipatronen

Breien uitleg - Hoe gebruik je een steken omrekentabel bij het breien van breipatronen?

23
1

Zelf maken? Nodig: twee bollen wol van 100 gram (Wibra). Breinaald nr. 4. en 3 houten knopen van de markt. 60 steken opzetten. En doorbreien tot je een lengte van ongeveer 90 cm hebt bereikt. De sjaal in de lengte dubbelvouwen en er drie knopen opzetten. Op youtube staan veel filmpjes voor breien voor beginners. Dit is het eerste dat ik zelf heb gemaakt dus het is echt heel erg makkelijk!

186
15

Gebreide mand, hip voor in huis. Gratis patroon - wolplein.nl

492
23
1