explorim nga arti

17 Pin175 Follower
Leonardo Drawing - Lifting By Means Of Pulleys Of Beam With Extremity Fixed To Ground From Atlantic Codex by Leonardo Da Vinci

Leonardo Drawing - Lifting By Means Of Pulleys Of Beam With Extremity Fixed To Ground From Atlantic Codex by Leonardo Da Vinci

Guillaume de Lorris and Jean de Meun, Roman de la Rose, c. 1490 - c. 1500, Harley 4425, f. 39, Castle of Jalousie

Guillaume de Lorris and Jean de Meun, Roman de la Rose, c. 1490 - c. 1500, Harley 4425, f. 39, Castle of Jalousie

Terracotta krater

Terracotta krater

Portrait of Georges Anthony - Pierre-Paul Prud'hon

Portrait of Georges Anthony - Pierre-Paul Prud'hon

Гипс.

Гипс.

Saki - Reza Abbasi

Saki - Reza Abbasi

0 2 0 2 Shkup, 2010 1 1 Recensentë: Autorë: Danço Ordev Botues: Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë Suta Topkoska, anëtare Dr. Maja Raunik Kirkov, kryetare Lektor i botimit në shqip: Përkthyes: Tirazhi: 8.880 Me vendim të ministrit të Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë Doc. Dr. Ejup Ajdini Agim Saiti, anëtar nr. 22-2318/1 datë 21.04.2010 lejohet përdorimi i këtij libri. 2 Nxënës i dashur Autorët 3 3 0 2 THESAR I ARTIT 44

Likovno_8_alb

0 2 0 2 Shkup, 2010 1 1 Recensentë: Autorë: Danço Ordev Botues: Ministria e Arsimit dhe Shkencës e Republikës së Maqedonisë Suta Topkoska, anëtare Dr. Maja Raunik Kirkov, kryetare Lektor i botimit në shqip: Përkthyes: Tirazhi: 8.880 Me vendim të ministrit të Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë Doc. Dr. Ejup Ajdini Agim Saiti, anëtar nr. 22-2318/1 datë 21.04.2010 lejohet përdorimi i këtij libri. 2 Nxënës i dashur Autorët 3 3 0 2 THESAR I ARTIT 44

Greek God- Mars, the god of war.

Greek God- Mars, the god of war.

Architectural detail of an ancient decorated capital vintage

Architectural detail of an ancient decorated capital vintage

Leonardo da Vinci Anatomy References - Daily Art

Leonardo da Vinci Anatomy References - Daily Art


Altre idee
Pinterest
Cerca