daniela
Altre idee da daniela
Anne‐Laure Dubois has renovated a family apartment in Paris, using dark blue tiles and poplar plywood to offset the existing wooden flooring

Anne‐Laure Dubois has renovated a family apartment in Paris, using dark blue tiles and poplar plywood to offset the existing wooden flooring

Anne‐Laure Dubois has renovated a family apartment in Paris, using dark blue tiles and poplar plywood to offset the existing wooden flooring

Anne‐Laure Dubois has renovated a family apartment in Paris, using dark blue tiles and poplar plywood to offset the existing wooden flooring

Anne‐Laure Dubois has renovated a family apartment in Paris, using dark blue tiles and poplar plywood to offset the existing wooden flooring

Anne‐Laure Dubois has renovated a family apartment in Paris, using dark blue tiles and poplar plywood to offset the existing wooden flooring

Anne‐Laure Dubois has renovated a family apartment in Paris, using dark blue tiles and poplar plywood to offset the existing wooden flooring

Anne‐Laure Dubois has renovated a family apartment in Paris, using dark blue tiles and poplar plywood to offset the existing wooden flooring

Swedish architects Förstberg Ling has converted a former blacksmith's workshop in Stockholm, Sweden, for Hem co-founder Petrus Palmér and his family.

Swedish architects Förstberg Ling has converted a former blacksmith's workshop in Stockholm, Sweden, for Hem co-founder Petrus Palmér and his family.

A long social space dotted with green forms one half of this apartment, located in a 1930s neighbourhood in Lisbon and designed by Atelier Data.

A long social space dotted with green forms one half of this apartment, located in a 1930s neighbourhood in Lisbon and designed by Atelier Data.

A long social space dotted with green forms one half of this apartment, located in a 1930s neighbourhood in Lisbon and designed by Atelier Data.

A long social space dotted with green forms one half of this apartment, located in a 1930s neighbourhood in Lisbon and designed by Atelier Data.

Taiwan studio Tai & Architectural Design kept this apartment in Taipei "as minimal as possible" so it can be easily reverted to its original state.

Taiwan studio Tai & Architectural Design kept this apartment in Taipei "as minimal as possible" so it can be easily reverted to its original state.

Taiwan studio Tai & Architectural Design kept this apartment in Taipei "as minimal as possible" so it can be easily reverted to its original state.

Taiwan studio Tai & Architectural Design kept this apartment in Taipei "as minimal as possible" so it can be easily reverted to its original state.

Corsega Apartment by RAS Arquitectura

Corsega Apartment by RAS Arquitectura