More ideas from Bler
Genti Tavanxhiu, become the  most famous Albanian ‘s sculptor on the world  .   Education in various countries has shaped his...

Genti Tavanxhiu, become the most famous Albanian ‘s sculptor on the world . Education in various countries has shaped his.

GENTI TAVANXHIU: Genti Tavanxhiu , Artisti skulptor me origjinë shq...

GENTI TAVANXHIU: Genti Tavanxhiu , Artisti skulptor me origjinë shq...

Art Exhibition , Italy 2017 | Genti Tavanxhiu

Art Exhibition , Italy 2017 | Genti Tavanxhiu

Genti Tavanxhiu  | Genti Tavanxhiu

Genti Tavanxhiu | Genti Tavanxhiu

Soffio.. travertine h 110 cm . San Benedetto del Tronto, Italy 2017 | Genti Tavanxhiu

Soffio.. travertine h 110 cm . San Benedetto del Tronto, Italy 2017 | Genti Tavanxhiu

Kapriçot në Skulpturë dhe Arkitekturë.   Korça , ë shtë i vetmi qytet që  i rrëmben skenën e Artit të gjitha qyteteve të tjera dhe vend...

Kapriçot në Skulpturë dhe Arkitekturë. Korça , ë shtë i vetmi qytet që i rrëmben skenën e Artit të gjitha qyteteve të tjera dhe vend...

Simpoziumi Internazional i Skulptur ë s dhe Arkitektur ë s , dit ë t e Pavilionit t ë  Korç ë s , Shqiperi 2017    Korça mir ë pret p...

Simpoziumi Internazional i Arkitekturës dhe i Skulptures, Korçë Korrik 2017