Pinterest • il catalogo mondiale delle idee

Very famous showgirl Belen Rodriguez, during her wedding backstage with Cantoni make-up station.

pin 3
heart 1

Gentile Cantoni sunt ideale pentru specialistii care fac deplasari frecvente si au nevoie de acces rapid la produsele si instrumentele lor.

pin 1

Valize portabile, destinate depozitarii si transportului sigur al produselor tale. Alege produsul care ti se potriveste.

#Skye Edwards, #Morcheeba, with her #Cantoni case. Backstage of the Morcheeba tour 2014 - Moscow

Daca esti profesionist in industria beauty, stii ca ai nevoie de echipamente de calitate, rezistente si practice, pentru a iti putea desfasura activitatea intr-un mod cat mai placut. Te asteptam pe site sa iti alegi produsul corespunzator cerintelor tale.

Poti comanda online toate produsele Cantoni, de pe site-ul www.cantoni.ro. Pentru detalii suplimentare sau nelamuriri ne poti contacta pe info@cantoni.ro sau la numarul 0264 442 110.

Lucrurile care iti fac ziua mai frumoasa: o cafea cu lapte, o floare, un zambet sau o statie Cantoni! :)

Doteaza-ti salonul cu un echipamente profesionale, pentru a crea un spatiu elegant, rafinat, in care clientele tale sa se intoarca mereu cu drag!

València

Natalia sent us some shots taken during her lessons of selfmade makup. She's proposing these selfmade makup courses as an original idea for a gift. Good idea Natalia!