Very famous showgirl Belen Rodriguez, during her wedding backstage with Cantoni make-up station.

pin 3
heart 1

Gentile Cantoni sunt ideale pentru specialistii care fac deplasari frecvente si au nevoie de acces rapid la produsele si instrumentele lor.

pin 1

From Switzerland, Lugano! Thanks to a very Cantoni Make Up Artist Tetyana Urio: sunny and always professional!

Natalia sent us some shots taken during her lessons of selfmade makup. She's proposing these selfmade makup courses as an original idea for a gift. Good idea Natalia!

Valize portabile, destinate depozitarii si transportului sigur al produselor tale. Alege produsul care ti se potriveste.

Doteaza-ti salonul cu un echipamente profesionale, pentru a crea un spatiu elegant, rafinat, in care clientele tale sa se intoarca mereu cu drag!

Poti comanda online toate produsele Cantoni, de pe site-ul www.cantoni.ro. Pentru detalii suplimentare sau nelamuriri ne poti contacta pe info@cantoni.ro sau la numarul 0264 442 110.

Daca esti profesionist in industria beauty, stii ca ai nevoie de echipamente de calitate, rezistente si practice, pentru a iti putea desfasura activitatea intr-un mod cat mai placut. Te asteptam pe site sa iti alegi produsul corespunzator cerintelor tale.

Lucrurile care iti fac ziua mai frumoasa: o cafea cu lapte, o floare, un zambet sau o statie Cantoni! :)

Pinterest • il catalogo mondiale delle idee
Search