Giovanni Basile

Giovanni Basile

Giovanni Basile
More ideas from Giovanni
B.A. APARTMENT - Picture gallery

B.A. APARTMENT - Picture gallery

Anonymstudio+creates+workspace+and+lobby+for+TV+production+company+in+Bangkok

So Fresh and So Clean Clean: via Splashes of green are used throughout this Thai TV production office Bangkok-based Anonymstudio revamped a single-storey property in the Thai capital.

eco design

Image 5 of 6 from gallery of Villa Asserbo: A Sustainable, Printed House That Snaps Together. Villa Asserbo, a house whose printed pieces "snap" together, by Danish architects Eentileen. Photos via Fast Company.

Concrete

Dining area with exposed concrete ceiling and polished concrete table. In this minimal interior, the counter works as a connection between floor and ceiling, creating a sense of unity, despite the contrast between wood and concrete.