The Riverview House was updated by Nobbs Radford Architects. Key to the brief was the need for a generous kitchen. The clients wanted zones in the kitchen that they could have several activities, or ‘stations’, happening simultaneously. #openspace

The Riverview House was updated by Nobbs Radford Architects. Key to the brief was the need for a generous kitchen. The clients wanted zones in the kitchen that they could have several activities, or ‘stations’, happening simultaneously.

Bright floors, cosy #grey tones, and lavish #white surfaces are the sound foundation of this apartment’s serene and harmonious atmosphere by destilat #openspace

Image 1 of 13 from gallery of Penthouse V / destilat. Photograph by destilat

Gap House by Store MUU design studio / Ippei Kimono features a three-level open space, with external space being an integral part of the living space #staircase #openspace #multilevel

Gap House by Store MUU design studio / Ippei Kimono features a three-level open space, with external space being an integral part of the living space

JRA Jaroušek Rochová Architekti's main design concept for Family House in Malá Lhota was to create a building traditional, modest and coherent with the surrounding neighborhood featuring Czech rural architecture #openspace

Family House in Malá Lhota, Malá Lhota, 2010 - JRA Jaroušek Rochová architekti

This apartment by Michal Han Interior Design faces Tel Aviv’s beautiful seafront. The planning process was both unique and challenging as a result of its semi-circular shape #openspace

350 m² apartment in the Blue Project, Tel Aviv-Yafo, 2016 - Michal Han Interior Design

While acknowledging the importance of preserving the 1930s Bauhaus architecture of the building, a team of architects and interior designers renovated this apartment in Tel Aviv by mixing the classic-European heritage with contemporary style #openspace

A renovated Tel-Aviv apartment by Lital Ophir, Ilana Bronfen, Amir Navon and Chen Navon

Private apartment | Oleg Kuiava #openspace

Tiny contemporary apartment in Kiev designed by Oleg Kuiava Architects: Oleg Kuiava Location: Kiev, Ukraine Year: 2016 Area: 517 ft²/ 48 m² Photo courtesy: Oleg Kuiava Thank you for reading this article!

Gap House by Store MUU design studio / Ippei Kimono features a three-level open space, with external space being an integral part of the living space #openspace

Image 5 of 24 from gallery of Gap House / STORE MUU design studio. Photograph by ViBRAphoto/Yoshihiro Asada

Wimbledon Park Road | Giles Pike Architects #openspace

We had an interesting opportunity with this project to take the staircase out of the house altogether, thus freeing up space internally, and to construct a new stair tower on the side of the building. We chose to do the new staircase in steel and.

The Rock Creek House is NADAAA's re-use project of a 1920’s brick structure. This adaptation leverages the robustness of the existing structure to capture the attic and basement to double the house’s size, while expanding its functions into the landscape #openspace

NADAAA overhauls brick Virginia house with ample glazing and a plywood interior

12-249 Laurentians Home | BONE Structure #openspace

Image 2 of 15 from gallery of Laurentians Home / BONE Structure®. Photograph by Ulysse Lemerise / OSA

Pinterest
Search