Atele AlaudinElezi

5 Pin0 Follower
Muhamet Kuka

Muhamet Kuka

POLIPSEST PËR ADEM JASHARIN  PUNUAR NGA ALAUDIN ELEZI TEKNIKA: THËNGJILL NË PËLHUR FORMATI: 106X80CM  VITI:2014

POLIPSEST PËR ADEM JASHARIN PUNUAR NGA ALAUDIN ELEZI TEKNIKA: THËNGJILL NË PËLHUR FORMATI: 106X80CM VITI:2014

PUNUAR NGA ALAUDIN ELEZI  TEKNIKA: THENGJILLË DHE PASTEL NE LETER  VITI:2012

PUNUAR NGA ALAUDIN ELEZI TEKNIKA: THENGJILLË DHE PASTEL NE LETER VITI:2012

by:Alaudin Elezi    Category: ? Media: Acrylics on Canvas  Made: 2016 Original size: 150cmx120cm

by:Alaudin Elezi Category: ? Media: Acrylics on Canvas Made: 2016 Original size: 150cmx120cm

by:Alaudin Elezi    Category: ? Media: Acrylics on Canvas  Made: 2016 Original size: 150cmx120cm

by:Alaudin Elezi Category: ? Media: Acrylics on Canvas Made: 2016 Original size: 150cmx120cm

Pinterest
Cerca