Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Marcia Cross – Rizoto me lakër të kuqe dhe djathë gorgonzola

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Marcia Cross – Rizoto me lakër të kuqe dhe djathë gorgonzola

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Rezarta Skifteri- Krem speci me shafran

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Rezarta Skifteri- Krem speci me shafran

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Maison Valentino – Puding çokollate

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Maison Valentino – Puding çokollate

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Fiori Dardha – Tortë e vogël me çokollatë dhe miell arre kokosi

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Fiori Dardha – Tortë e vogël me çokollatë dhe miell arre kokosi

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Gucci – bukë me krem avokadoje i aromantizuar me borzilok dhe piper roz

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Gucci – bukë me krem avokadoje i aromantizuar me borzilok dhe piper roz

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Gucci FW 2016 – Makarona “penne” me pesto të gjallë mashurkash

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Gucci FW 2016 – Makarona “penne” me pesto të gjallë mashurkash

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Balmain Paris P/V 2016 – Krem specash

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Balmain Paris P/V 2016 – Krem specash

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Odeta Banushi- biskota të kripura me mel, tumerik dhe kungull

Adda's All – Fashion Food inspiruar nga Odeta Banushi- biskota të kripura me mel, tumerik dhe kungull

Adda's All – Food People- Eva Longoria vs tortë e ftohtë me kos dhe fruta pylli

Adda's All – Food People- Eva Longoria vs tortë e ftohtë me kos dhe fruta pylli

Adda's All – Food People – Jennifer Lopez vs Torta mimoza

Adda's All – Food People – Jennifer Lopez vs Torta mimoza

Pinterest
Cerca